Reklama

Reklama

Hugo a Bobo

  • angličtina Hugo and Bobo (festivalový název)

Obsahy(1)

Příběh psa, který pomohl svému pánovi k bohatství a sám byl pak nemilostrdně odstrčen. (Terva)

Recenze (12)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Ty jo... kožich psa je jak Hermionina bezedná taška, to bych taky někdy potřebovala takovou věc, kdyby byla ovšem hezčí... zároveň slouží jako plášť pro lidi a taky se dá nafouknout a můžete létat jako balon. Ehm.. trocha zoofilie? To se jako dvoří chlap feně, která se nespokojí s dortem s fontánkou a létajícími ptáčky okolo? Jinak samozřejmě krásná satira, která se dá lehce uplatnit i na dnešek. P. S: Ta socha z baráku hezky spadla co? Myslím, že to není úplně dělané pro malé děti;) ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Nikdy bych nevěřil, že se pod důstojným uherskorakouským zjevem pana Borna skrývá tak perverzní jádro. Ostatní dva pány jsem nikdy neviděl, tak nemohu soudit. Ten film by perfektně zapadl do dnešní postmoderní doby, je oslavou zlodějství, extrémního sadomasochismu (fenka žeroucí devótního číšníka) a zejména zoofilie (to chování chlápka k fence nese znaky hluboké zamilovanosti). ()

Reklama

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších filmů trojice Macourek, Doubrava a Born rozehrává příběh o přátelství mezi psem a jeho majitelem, chudým žebrákem. Pes nezištně svého pána podporuje a poté, co mu pomůže k bohatství, je svým majitelem nemilosrdně odstrčen. Jenže pán za svou zradu tvrdě zaplatí... Celkový dojem: za krátký, brilantně nakreslený a vtipnou pointou zakončený mravoučný příběh 90 %. ()

duddek 

všechny recenze uživatele

Pes, kterému se vejde do kožichu úplně všechno (dokonce i s prkny od stánku s občerstvením), sice není žádný svatoušek, ale svému pánovi slouží zcela oddaně. Páníček ho využívá, až už je na tom tak dobře, že ho nadále nepotřebuje a odežene ho coby prašivého psa, který by mu kazil image. Poučení pro lidi: neopouštějte staré pro nové a vzpomeňte si, kdo při vás stával. Poučení pro psy: myslete taky na sebe, přílišná loajalita se vymstí! ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Podobenstvo o zrade priateľstva "vďaka" peniazom. Nahradenie spoľahlivého spoločníka vizuálnou krasotinkou. Jej podoba ju predurčuje k vrtochom, vo vleku ktorých sa často takíto rýchloupečení mamonári ocitajú. Opäť skvostná Bornova kresba. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama