Reklama

Reklama

Mach a Šebestová


O utrženém sluchátku (E01)

(epizoda)
  • angličtina About a Torn Off Reciever (festivalový název)

Obsahy(1)

Mach a Šebestová jsou spolužáci ze základní školy, konkrétně ze třetí bé. Jednoho slunečného dne narazí v parku na starého pána, lezoucího po kolenou. Vyjde najevo, že pán hledá brýle, Mach s Šebestovou je najdou, pán je odmění utrženým sluchátkem ze starodávného telefonu a zmizí. Spolužáci s úžasem zjišťují, že jakékoli přání vyslovené do sluchátka se splní... (Oskar)

(více)

Recenze (22)

lamps 

všechny recenze uživatele

Nevím, co bych k tomu měl napsat. Kdo neviděl, nepochopí, kdo se na to podívá, bude si to chtít co nejdříve zopakovat. 100% a geniální Petr Nárožný! ()

the_weaver 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zrejme nejaký sci-fi seriál o tom, čo sa môže diať, keď sa deťom dostane do rúk bezdrôtový smartfón s hlasovým asistentom. Ten je, zdá sa, expertom na biológiu, pretože tá rozšírená realita s mačkami kam dovidíš, bola naozaj pôsobivá. Keby trebárs s takýmto vynálezom prišiel insitný vedec Cimrman, asi by som ho vzal na milosť. Takto všetky body pozbiera vizionár Macourek a najmä Adolf Born za výtvarnú stránku príťažlivú i vo svojej jednoduchosti. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

  • Keď Šebestová požiada o milión mačiek, sú 2 reklamné tabule. Na prvej je nápis "JEZTE RYBY!" a ryba, na druhej "PIJTE MLÉKO!", fľaša a pohár plný mlieka. Keď mačky zmiznú, na prvej reklamnej tabuli zostane z ryby iba kostra, na druhej je fľaša prázdna a pohár prevrátený. (SuchSoft)

Reklama

Reklama