Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jednoho dne se dostanou do sporu s ostrahou obrněného vlaku, který pravidelně sbírá tržbu z pokladen metra, když jeho ostraha zastřelí mladého lupiče, kterého bratři pronásledovali. Zatímco John žije spořádaným životem, Charlie je věčně zadlužený hazardní karbaník, pronásledovaný smůlou. Tak se také stane, že peníze, které mu bratr půjčil, prohraje v kartách s majitelem nočního podniku Brownem a před vyhazovem z mrakodrapu ho v poslední chvíli zachrání John. Jako by nestačilo, že se bratři hádají kvůli Charlieho potížím, nastoupí k jejich jednotce atraktivní kolegyně Grace Santiago, do které se oba zamilují. Moudřejší John sice dívku přenechá bratrovi, ta si však vybere jeho. Ani s penězi nemá Charlie štěstí. John mu sice dal 15 tisíc pro Browna, o ty ho však okradla nenápadná stařenka, když v metru zatýkal kapesního zloděje. Poté, co jsou falešně obviněni z toho, že ukradli 25 000 z vlaku, kde vypomáhali jako ostraha, přivede to Charlieho na myšlenku vlak skutečně vyloupit. John je však proti. Charlie se ale dostává do stále horších potíží, a tak se rozhodne jít do přepadení vlaku sám. John z jeho vzkazu pochopí, co má bratr v úmyslu, a spěchá za ním, aby ho zastavil. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Takých je. A nie málo. Vďaka tomuto filmu je však zachytené, že Jennifer Lopez ani zďaleka nepatrí medzi výrazne krásne ženy. Tu je ukázaná v plnej "kráse", teda ako latino priemer. Takýchto Jennifer by ste našli tuny. Dievča má však šťastie na dobu, kedy krása nie je tou krásou ako kedysi. Dnes každá obyčajná môže spraviť kariéru s nálepkou krásky. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Film je dostatočne akčný a obsahuje všetko, čo je k správnej zábave nutné, ako vtipných hrdinov, šialeného maniaka, erotickú scénu a pre policajné vyšetrovanie nevyhnutnú návštevu striptízového baru. Skôr by som uprednostnil J.Lo, ktorá tiež niečo ukázala a nielen z umenia boxu. No a samozrejme vlak, teda metro, s tým zopár nereálnych scén, ale dobre sa na to pozerá. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Kombo Snipes - Harrelson sa už osvedčilo po čisto komediálnej stránke, tak prečo do toho nezamiešať aj štipku akcie. Nevotrelý humor vydrží skoro až do konca, pomerne slušné hlášky na tému černoch vs. beloch tiež, dokonca nie je problém ani s Lopezkou. Akurát to mohlo ostať pri čistokrvnej zábave a nemiešať do toho psychologický rozmer. Btw, oba filmy majú rovnako percent, ale ja obom dávam za štyri. 75%. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Ostře sledovaná souprava metra a trezor s balíkem prachů. A pak jsou tu dva policajti, bratři, každý jiné barvy pleti, takže nevlastní, ale vlastní je jim vymyslet něco, co by je dostalo z bryndy. Jeden z nich, Woody Harrelson, je totiž neustále švorc a nějakou tu hotovost by uvítal. A zároveň by si rád i s některými vyřídil účty. Režisér Joseph Ruben zvolil atraktivní prostředí, posbíral solidní herce a zvolil tempo, které se bude divákům líbit. Ostatně když už mu producenti svěřili nemalý rozpočet… Zvolil i pár slušných vedlejších motivů, které neurazí, ostatně za scénářem stojí i autor druhé Smrtonosné pasti nebo prvních Mizerů. Wesley Snipes a Harrelson temperamentní bratrskou dvojici sehráli spolehlivě, divák jim drží palce a zároveň doufá, že toho jejich nová sexy kolegyně Jennifer Lopez ukáže ze svého nahého těla co nejvíc. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Hodně průměrný filmeček, který nezachrání ani „kozičky“ Jennifer Lopez. Ta zde byla hlavně pro okrasu, nicméně: Wesley Snipes ani Woody Harrelson nepřidali nic navíc ze svého hereckého repertoáru a postupně sklouzli taky do šedého průměru. Jasně bylo tu pár vtipných i drsných situací, objevilo se tu i několik povedených hlášek, ale v konečném výsledku není moc o co stát. Prostě film, který stačí vidět jednou maximálně dvakrát, a dáte od něj prostě ruce pryč… ()

Galerie (50)

Zajímavosti (7)

  • Pro natáčení byl použit vlak R22 vyrobený automobilovou a vlakovou společností ze sídlem v Sant Louis. Stejný vlak byl použit i při filmování snímku Přepadení vlaku z Pelhamu (1974). (Terva)
  • Originální hudební score Marka Mancina bylo vydáno roku 2011 v limitované edici v počtu 3 000 kusů. (Terva)

Reklama

Reklama