Reklama

Reklama

Jacob Harton (Nikolaj Coster-Waldau) býval úspěšným obchodníkem.Jedna nešťastná nehoda ho ale dostala na několik let za mříže, mezi ty nejhorší zločince. Aby vězeňské peklo přežil, musel si vydobýt respekt. Z Jacoba se tak rychle stává právoplatný člen árijců, začíná se řídit pravidlem buď my, nebo oni. Přijímá svou novou identitu vůdce a svůj nový vliv přenáší i za zdi věznice, kde plánuje obchod se zbraněmi pro mexický kartel. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (407)

predators odpad!

všechny recenze uživatele

Něco tak nudného a táhlého jsem dlouho neviděl. Několikrát viděný námět nepřináší nic nového. Navíc celou dobu tápete, vo co vlastně go! Když přičtu jednání neherců (btw Jamie jako mexikánsko-americký porno herec-wtf!!!) a dost naivní pointu,přidám se k nenáviděné menšině, která tomuto skvostu udělí odpad! ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Pre mňa lepšie ako som si myslel a každým ďalším prestrihom som hltal čo bude ďalej. Film začína v podstate v polke, čiže postupne odhaľujeme čo sa stalo a zároveň ideme v príbehu dopredu a musím povedať, že ten strih a celkové podanie filmu mi veľmi sadlo. Je to fakt kvalitne natočená dráma, nechýba atmosféra, napätie, príbeh, dobra hudba a aj Nikolaj Coster-Waldau zahral skutočne dobre a vyzerá, že mu to sadlo. Obľúbený soudntrack: End Credits. 85% - 4* ()

Reklama

lamps 

všechny recenze uživatele

Pořádných dramat z vězení je poslední dobou ještě méně než hezkých prostitutek a o to více jsem příjemně překvapen, že se letos za oceánem urodila hned dvě. Brawl in Cell Block 99 na to šel více psychologicky a minimalisticky představil zrůdnou cestu k morálnímu ospravedlnění, Shot Caller je komplexním příběhem o velkém časovém rozhraní, kde sice najdeme více klišé, ale zároveň nás pozadí na zadek promyšlené narativní schéma, díky němuž film výborně graduje a nechává otazníky až k inteligentní závěrečné pointě. Vrstevnatý děj nijak nebrzdí nastolené tempo, naopak dynamicky rozvíjí motivace hlavní postavy a vytváří silný podklad pro finále, v němž se vyprávění stabilizuje na hlavní časové rovině. Vykreslení vězeňské hierarchie mi sice přijde trochu absurdní a tým detektivů nedostává tolik prostoru, aby situaci ještě více zdramatizoval, ale jinak hodně cool záležitost s hodně cool Nikolajem v čele. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Waugh konečně udělal pořádnej film. Potenciál už tu byl v podobně laděném snímku Zločinec, ale tam to ještě úplně neklaplo, potom zde byl Práskač který mě příliš nebavil, ale toto mi sedlo. Přišla mi tu zajímavě zpracovaná postava hlavního hrdiny a i když jsem si Kosťáka WauWaua zatím úplně neoblíbil, tak tady to zahrál dobře, navíc film i navzdory dvouhodinové délce směřuje svižně kupředu a není prostor pro nudu navíc je to cítit starým dobrým chlapským oldskůlem a to je v dnešní době sakra nedostatkový zboží.75% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Lehce přeceňovaný film z vězení, který měl určitě množství kladů, ale je zde i dost věcí co se mi moc nelíbily. Linka v kriminále byla daleko lepší a zajímavější, než ta venku. Některé bitky byly velmi solidně natočené, jiné spíš poněkud úsměvné, herecký výkon hlavního hrdiny jakžtakž ucházející, no jak se říká: Amerika je země nepřeberných možností a do tamního vězení bych se určitě dostat nechtěl – ani do toho českého. Klasický průměr, který mi stačí vidět jen jednou. Zázraky se nekonali... ()

Galerie (34)

Zajímavosti (8)

  • Jedno z tetování, které má na sobě Frank 'Shotgun' (Jon Bernthal), je hákový kříž. (Varan)
  • Filmovanie snímky prebiehalo v americkom štáte Nové Mexiko. Začalo 26.5.2015 v Albuquerque a v Santa Fe. Potom sa nakrúcalo predovšetkým v mestečku Los Lunas. Natáčanie filmu sa začalo 26. mája 2015. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama