Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Lizard Venom (Philip Kwok) je kající se vrah, který slibil zničit maskovaný gang, jehož byl členem. Mladý bojovník a bratři (Chiang Sheng a Lu Feng) přišli do města chytit vrahy, ale jednomu z nich se nedá věřit. (Epistemolog)

Recenze (2)

Modiwish 

všechny recenze uživatele

Masked Avenegers - sekta zabíjející snad každého kdo se jim postaví, navíc skvělí bojovnící. Jedna skupina lidí začne proti nim bojovat, avšak ne každému se dá věřit....Masked Avengers je jedna z nejlepších řežeb od Venoms. Super mlátička, která je dělaná podle typické ''Venoms šablony'', akorát tady to má prostě ten náboj, ... Sheng Shiang se bohužel moc nepředvedl, jenom v posledním fightu, kde ta choreografie boje byla pastva pro oči - super práce. Naopak Philp Kwok zazářil.. Někdy mi ale připadalo, že Masked Avenegers jsou až moc přehnaně krutí, ale i to nesníží mé hodnocení. Pokud si to v hlavě seberu a sesumíruji si všechna fakta udělím filmu plné 4*. ()

MaedhRos 

všechny recenze uživatele

V Masked Avengers se podařilo oživit napětí a atmosféru z The Five Venoms - a pokud se vám první Venom film líbil, po Masked Avengers rozhodně skočte. Já osobně mám 5V přeci jen raději, ale tenhle film se jim v řadě ohledů výrazně přibližuje - a v choreografii soubojů i množství prolité krve je překonává. Je škoda, že Lo Meng a Sun Chien (o Wei Paiovi nemluvě) už v sestavě chybí, ale Masked Avengers je i přes jejich absenci rozhodně jeden z nejlepších Venom filmů vůbec. ()

Reklama

Galerie (8)

Reklama

Reklama