Reklama

Reklama

Medicopter 117

(seriál)
  • Německo Medicopter 117 - Jedes Leben zählt (více)
Německo / Rakousko, (1998–2005), 62 h 18 min (Minutáž: 45–93 min)

Hrají:

Serge Falck, Hanno Pöschl, Sabine Petzl, Roswitha Meyer, Urs Remond, Julia Cencig, Hans Heller, Tom Mikulla, Jo Weil, Edita Malovčić, Heinz Weixelbraun (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(82)

Obsahy(1)

Jejich největším nepřítelem je čas. O životě a smrti totiž často rozhodují sekundy. Vrtulníkový záchranný tým doktora Lüdwitze to ví, a tak často riskují svoje životy pro záchranu lidí. (oficiální text distributora)

Recenze (205)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Jsou seriály, které si spojujete s určitým životním obdobím. Medicopter 117 je jeden ze seriálu, které se budou navždy spojovat s mým dětstvím, kdy člověk makal domů po škole, aby stihl vysílání na Nově / Primě. Oceňuju technickou stránku seriálu, a štědrou výpravu, kdy se mnohdy natáčelo na opravdu krásných místech, a i se spoustou adrenalinových kousků. Nejzapamatovatelnější je určitě díl z první série, kdy pilotka příjde po nehodě vrtulníku o nohu, to bylo opravdu hodně drsný. Jen škoda, že s odchodem Thomase a Michaela seriál ztratil na kvalitě, a nové postavy už je nedokázali plnohodně nahradit. Ono vůbec z těch původních postav moc nevydrželo, a do konce seriálu zůstala jen jedna. Každopádně žluto-červený vrtulník a hlavní hudební motiv v člověku už zůstanou :) ()

Pharao20 

všechny recenze uživatele

Napriek tomu že to všetci odsudzujú už len preto že je to nemecké, musim odporovať.Seriál je kvalitný, herci síce nie sú najsympatickejší ale nemusia byť v každom seriáli fešáci a kozaté blondinky..takto aspon postavy posobia reálnejšie ..je pravda že dej je takmer vždy podľa jednej šablóny, idú niekoho zachrániť a sami sa vždy dostanú do smrtelneho nebezpečenstva...napriek tomu je to ale vždy dostatočne napínavé, nafilmované zručne a akčné scény tiež nie sú špatné a ako plus beriem aj to že nie vždy sa to skončí šťastne ako vo väčšine podobných seriálov, dosť často sa epizody končia smrťou niektoreho z hlavných hrdinov....v konečnom dôsledku ma to vždy udrží pri telke počas celych 40 minut ()

Reklama

Greg25 

všechny recenze uživatele

40%, vím, že je to nereálné a plné hloupostí, ale na německý seriál poměrně slušně propracované charaktery hlavních postav (samozřejmě NA NĚMECKO)!!!!!!!!! A podle mě lepší než Kobra 11, ve srovnání se seriály z jiných zemí samozřejmě neporovnatelné, neboť by asi všechny německé seriály musely skončit v záporných hodnotách..... ()

patrik1177 

všechny recenze uživatele

Medicopter 117 si rozhodne nezaslúži takéto nízke hodnotenie. Je to vynikajúci seriál zo záchranárskeho prostredia, no uvedomujem si, že tvorcovia toho mohli veľa vylepšiť. V seriáli sa síce nachádza veľa chýb, no na druhej strane dej je celkom zaujímavý, hudba je skvelá a herecké obsadenie je tiež celkom solídne. Moje hodnotenie: 85%. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Nechápem čiernu farbu a veľmi nízke hodnotenie, ktoré tento seriál má. Mne prišiel Medicopter 117 svojou témou a prostredím zaujímavý, miestami celkom napínavý a nemal som s ním žiadny problém. Určite by som ho nespomenul, ak by sa ma niekto opýtal na moje najobľúbenejšie seriály, ale hovorím- tá prehnaná kritika mi nejde celkom do hlavy. Jemný nadpriemer a v pohode sledovateľná záležitosť. 60% ()

Galerie (661)

Zajímavosti (36)

  • V seriálu Dr. Stefan Frank (od r. 1995), konkrétně ve 4. epizodě 5. série s názvem Der Todesprung (Skok smrti), se na pár minut objevil záchranářský vrtulník Medicopter 117 i s celým týmem B ze seriálu Medicopter 117 ve složení pilotka Biggi Schwerinová (Sabine Petzl), záchranář Ralf Staller (Wolfgang Krew) a Dr. Gabriela Kollmannová (Anja Freese). Během jejich scén zazněl i originální soundtrack ze seriálu Medicopter 117. (patrik1177)
  • Herec Urs Remond, který hrál v seriálu doktora Marka Harland, si zahrál v seriálu již dříve, a to pilota letadla v epizodě „Jak štvaná zvěř“. (patrik1177)

Reklama

Reklama