Reklama

Reklama

Medicopter 117

(seriál)
  • Německo Medicopter 117 - Jedes Leben zählt (více)
Německo / Rakousko, (1998–2005), 62 h 18 min (Minutáž: 45–93 min)

Hrají:

Serge Falck, Hanno Pöschl, Sabine Petzl, Roswitha Meyer, Urs Remond, Julia Cencig, Hans Heller, Tom Mikulla, Jo Weil, Edita Malovčić, Heinz Weixelbraun (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(82)

Obsahy(1)

Jejich největším nepřítelem je čas. O životě a smrti totiž často rozhodují sekundy. Vrtulníkový záchranný tým doktora Lüdwitze to ví, a tak často riskují svoje životy pro záchranu lidí. (oficiální text distributora)

Recenze (205)

Brusinka 

všechny recenze uživatele

Byly doby, kdy jsem byla ochotná udělat cokoliv, abych neminula byť jen jediný díl a svými znalostmi z oboru letového provozu jsem ohromovala spolužáky. Teď si teprve uvědomuji, jak je to hloupé a německy trapné. Zápletky jsou praštěné, dialogy neuvěřitelně připitomnělé a herecké výkony mizerné. Ta jedna hvězdička je za ten krásný červeno-žlutý vrtulník, jehož model mi stále visí nad postelí a já pořád nemám to srdce ho sundat. ()

Had6 odpad!

všechny recenze uživatele

Já prostě nemůžu jinak, než odpad! Dostávám kopřivku, když v televizi vidím ty německé a rakouské (promiťe mi to slovo) sračky!! A je mi úplně jedno, jestli to má být seriál o zakrslym policajtovi na dálnici, vypelichanym vořechoj co se producíruje po Rakousku, nebo šílenym doktůrkoj co žije někde v horách a zajímá se o to, zda Traudi má pravidelnou stolici. Táhněte s tim už k šípku. Furt samá kravina, která zabírá místo v programu. ()

Reklama

zdepapepa odpad!

všechny recenze uživatele

Nemyslíte, že seriálů z lékařského prostředí máme už takhle dost? Proč živit ještě něco jako je toto? Inu, Německo. Osobně se divím, že jsme tento koncept ještě nepřevzali, třeba Éro Áro, to by byla slušná podívaná. Ale zpět k seriálu - na co že se tu dá vlastně koukat? Tedy, pokud jste neporodili/-ly dvě děti a nežehlíte zrovna prádlo, doporučuji se mlčky kochat některými vizuálními efekty (na to mají asi Němci výsadu, viz Kobra 11), pár pěknými Němkami a... to je všechno. Klišovitě opakující se epizody netřeba komentovat. Případní fanoušci - vylovte si tenhle film z odpadu, kam ho zahazuji. ()

Cortesz odpad!

všechny recenze uživatele

Každý díl stejný. Na začátku se stane nějaká nehoda, svědci zavolají tým Medicopteru 117, tým plný nesympatických herců a hereček, ze ketrých možná trochu hraje jen jejich pes nasednou do toho jejich vrtulníku a letěj je zachránit. Jasnej odpad. Dívat se 100x na to samé mě nebaví. Další ze směšných neměckých seriálů. ()

RoxaNie 

všechny recenze uživatele

Nechápem tie odpady. Nemci vedia točiť seriály a to sa im musí nechať. Seriál bol verný povolaniu, každý príbeh bol nápaditý, zároveň sa prelínal s osudmi záchranárov. Nechýbalo napätie, hudba bola ukážková. Zbožňujem tento seriál a nikdy naňho nedám dopustiť. Rada si ho zapnem aj po rokoch, pretože sa dal pozerať, a aj veľa naučil o ľudskom správaní sa, o morálke, o kolegialite, o tom, že svoju prácu treba vykonávať zodpovedne. Klobúk dole tvorcom aj hercom. ()

Galerie (661)

Zajímavosti (36)

  • Seriál vznikl v koprodukci německé komerční RTL, která produkovala také seriál Kobra 11 (od r. 1996), a rakouské veřejnoprávní ORF, která často spolupracuje s německými soukromými televizemi. (patrik1177)
  • Seriálový pes Gonzo nebyl záchranářem jen na plátně, ale i ve skutečnosti. Čtyřnohý hrdina vycvičen pro záchranu lidí v lavinách, díky čemuž nemusel před natáčení prodělat žádnou velkou přípravu. Jeho páníčkem byl Thomas Hlous, který vedle svého zaměstnání provozoval také školu pro výcvik záchranných psů, specializujících se na mezinárodní zásahy v oblastech postižených zemětřesením. (patrik1177)

Reklama

Reklama