Reklama

Reklama

Medicopter 117

(seriál)
  • Německo Medicopter 117 - Jedes Leben zählt (více)
Německo / Rakousko, (1998–2005), 62 h 18 min (Minutáž: 45–93 min)

Hrají:

Serge Falck, Hanno Pöschl, Sabine Petzl, Roswitha Meyer, Urs Remond, Julia Cencig, Hans Heller, Tom Mikulla, Jo Weil, Edita Malovčić, Heinz Weixelbraun (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(82)

Obsahy(1)

Jejich největším nepřítelem je čas. O životě a smrti totiž často rozhodují sekundy. Vrtulníkový záchranný tým doktora Lüdwitze to ví, a tak často riskují svoje životy pro záchranu lidí. (oficiální text distributora)

Recenze (205)

haffen odpad!

všechny recenze uživatele

Ach, zase tí Nemci. Nevedia to s kinematografiou a aj tak si nedajú pokoj. Všetko, všetko zlé... A úplne by stačil jeden jediný diel. Niečo sa zomelie, priletí vrtuľník, všetko zachráni, pomedzi to sa riešia nejaké banalne vzťahy čo nestoja ani za reč a ide sa ďalej od jedného dielu k druhému. No načo ich točili viac? Skutočný zabijak času. Tak ako sú Nemci špecialisti na zbytočné herné simulátory (traktor, vysokozdvižný vozík, kosenie trávy a pod.), tak aj na serialy. No nedá sa mi inak hodnotiť... odpad! ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Nechápem čiernu farbu a veľmi nízke hodnotenie, ktoré tento seriál má. Mne prišiel Medicopter 117 svojou témou a prostredím zaujímavý, miestami celkom napínavý a nemal som s ním žiadny problém. Určite by som ho nespomenul, ak by sa ma niekto opýtal na moje najobľúbenejšie seriály, ale hovorím- tá prehnaná kritika mi nejde celkom do hlavy. Jemný nadpriemer a v pohode sledovateľná záležitosť. 60% ()

Reklama

NikoKovac 

všechny recenze uživatele

Já jsem měl tenhle seriál hodně rád, hlavně v období tak 13-15 let, dávali ho kdysi tuším na Nově. Thomas, ten pilot, to byl největší masér ze všech a jak ho zabili, tak jsem to přestal sledovat. Ale tak zpětně, natočit sedm sérií seriálu o záchranném vrtulníku, to se nejednomu přejí. Rozdíl oproti Kobře 11 vidím třeba v tom, že zatímco oni tam každýho chytnou a zavřou, tady některé případy dobře nekončí, ale to je asi tak jediný. Nicméně, prostě jsem to měl kdysi rád a za Thomase Wächtera a tu pěknou pilotku v posledních řadách dávám 3* ()

pugs 

všechny recenze uživatele

Ako malý som to sledoval veľmi rád. Ale keď sa z toho pozriem z normálneho hľadiska - je to strašná volovina, ktorá mi nemá čo dať, len akurát tak vyrážku. Osudy hlavných "aktérov" sú vymyslené a scenár napísaný na kolene, čo sa dá od toho čakať? Predsa nemecký Baywatch v uniformách nemeckého záchranného letectva:-) ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Ale kdepáák, tohle není odpad! Medicopter je seriál, který drží vše v solidním průměru a nemá se za co stydět. Nabízí nádherné záběry na Německo-Rakouskou přírodu, mnoho drsných příběhů a nebezpečných situací. Před pár lety jsem se na Medicoptera díval často a bavilo mě to, takže jít pod 3 hvězdičky by mi šlo proti srsti. ()

Galerie (661)

Zajímavosti (36)

  • Herci se často pouštěli i do odvážných scén a kaskadéry se nechali dublovat jen v některých případech. Díky extrémním bezpečnostním opatřením nedošlo k žádným vážným zraněním. I při akčních scénách platilo, že na prvním místě je bezpečnost. Serge Falck, který hrál saniťáka Petera Bergera, si na řece Dunaji při natáčení epizody čtvrté řady s návzem „Inferno“ přivodil luxaci zad. (patrik1177)
  • Herec Wolfgang Krewe v rozhovore uviedol, že nakoľko sa väčšina scén natáčala v exteriéri a s vrtuľníkom, natáčanie teda záviselo od počasia a herci museli byť časovo flexibilní aj na úkor straty súkromného života. (patrik1177)

Reklama

Reklama