Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Katherine a Patrick žijí na Rhodosu – bydlí sice odděleně, společně ale vychovávají třináctiletou dceru Chloe. Oba se kdysi rozhodli na řeckém ostrově zůstat a pracovat tu: ona jako fotografka, on jako sochař. Katherine potřebuje sehnat peníze, proto se rozhodne prodat antickou vázu, kterou před lety dostala od historika umění Basila. Brzy se jí podaří najít kupce, bohatého řeckého Američana. Aby ale mohl vyvézt vázu ze země, musí ji nejdřív prohlásit za padělek... V zamotané zábavné komedii z období, kdy byl turistický ruch v Řecku na vzestupu, se v hlavních rolích představí Jacqueline Bissetová a James Fox. (Cinemax)

(více)

Recenze (2)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Film jsem dal jen a pouze proto, že jsem doma ležel, potil nemoc a zároveň jsem se z obsahu dočetl, že se odehrává na Rhodosu. Rhodos jako takový dodnes vnímám jako jednu z nejhezčích dovolených u moře, kde jsem kdy byl a tak jsem si říkal, že bych mohl zavzpomínat. A pěkné bylo, že pár míst jsem v tomto filmu dokonce i zaregistroval. Průser nicméně je v tom, že Angláni chtěli být hrozně vtipný už v hlubokejch osmdesátejch letech a tak vytvořili něco, co se ani nedá nazvat filmem. Spíš takovou směsicí blbosti a hezkých záběrů na ostrov. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Dialogy odbite a casto sklznu do vatovo planych plkov, Robert Stephens /Comrades, Nejlepsi leta slecny Jean Brodiove/ dost prehraval, rezia len zrucna rutina : 69 % ()

Reklama

Galerie (18)

Reklama

Reklama