Reklama

Reklama

Obsahy(1)

1. část: Cesty pana Kaňky - Vyslanci Báchorska, 84 min.
(Podróze pana Kleksa - Wysłannicy Bajdocji)
2. část: Cesty pana Kaňky - Ostrov vynálezců, 78 min.
(Podróze pana Kleksa - Wyspa Wynalazców) (berg.12)

Recenze (5)

berg.12 

všechny recenze uživatele

Dnes pravděpodobně nehodnotitelná haluz. Pamatuji si jen, že jakýsi bizarní profesor Kaňka si to rozdá s Velkým Elektronikem a jeho armádou robotů. Tenkrát se na tohle dětské zpívánkové sci-fi/fantasy chodilo se školou do kina a jde o druhé z celkových čtyř Kaňkových dobrodružství. U nás byl ještě v kinech uveden "Pan Kaňka ve vesmíru", natáčený ve slovenské koprodukci a na STV běžel i první díl ''Akadémia profesora Machuľu''. ()

DocBrown

všechny recenze uživatele

ano, take jsem na tom byl se skolou v kine, hodnotit ale nelze, protoze jedine co si pamatuji je, ze me to tehda velmi fascinovalo ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ako sa asi museli cítiť herci, keď videli, aká neskutočnosť sa okolo nich natáča. Alebo za peniažky všetko, však? Bizarnosť, ktorá sa nedá len tak prekusnúť, je to naozaj prípad filmu z kategórie : Niečo také ste ešte nevideli. ()

Enzo555 

všechny recenze uživatele

Tento seriál ma mátal roky. Mal som usadené v (zjavne odpojenej časti) mozgu spomienky na lietajúce žehličky a dôležitú úlohu atramentu a vďaka googlu a translatoru sa mi podarilo vypátrať, že by mohlo ísť o "Podróze pana Kleksa". Ide sa na pozeranie- dúfam, že to bude také štýlové a sci fi a vymakané, ako si to pamätám z útleho detstva- čiže niečo ako Matrix, keby ho natočil M.Bay :D EDIT: Yep, dreadful :o) ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama