Reklama

Reklama

Летучий корабль

Muzikál / Animovaný / Rodinný / Krátkometrážní
Sovětský svaz, 1979, 18 min

Obsahy(1)

Car se rozhodne svou dceru, cařičku Zabavu, provdat za bohatého dvořana. Zabava se však chce provdat z lásky a odmítá vyjít z pokoje. Car se rozhodne pro tradiční trest – dceru zavřít, aby k ní nikdo nemohl. Komnata ve věži není tak nedostupné místo, jak se může zdát, pokud … pokud jste kominík Ivánuška. Mezi kominíkem a Zabavou vzplane láska na první pohled. Jak ale vysvobodit cařičku z jejího vězení? Jedinou možností je opatřit si létající koráb. Kominík, aby mohl být se svou láskou, musí splnit zdánlivě nesplnitelný úkol. (Jezinka.Jezinka)

(více)

Recenze (2)

Nikitoss95 

všechny recenze uživatele

Naprosto nejvýstižnější pohádka o Rusku ve formě kvalitního muzikálu pro děti s překrásnou sovětskou hudbou Maxima Dunajevského;postavy: pyšná,krásná princezna,která čeká na toho pravého; prostý,chrabrý Ivan; car,kterému jde o provdání dcery za vlivného obchodníka; Palkan, typický oligarcha,kupec; vodník a ježibaby jsou vedlejší postavy,ale taky maj svý sólo v podobě chytlavých písniček... ukápla mi slza, když jsem se na to po dlouhý době nostalgicky podíval,a to mi je 19,ale jako malý jsem to miloval ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Kominík téhle pohádky má dobré známosti, přes konexe s hastrmanem se dostane k čarodějce a přes ni k létajícímu korábu. Bez známostí to zkrátka nefunguje ani v pohádce. ()

Reklama

Galerie (20)

Reklama

Reklama