Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Batman je v Gotham City Jokerovi neustále v patách a ten se tak rozhodne s vidinou velké odměny za zabití Supermana, přesunout své nelegální aktivity do Metropolis. Tam nabízí své špinavé služby Lexu Luthorovi. Do města však přijíždí i průmyslník Bruce Wayne, aby dohlédnul na uzavření obchodu mezi Wayne Corp a Lex Corp. Dokáží Batman a Superman spojit své síly, aby se postavili Jokerovu ďábelskému plánu? A jakou úlohu v celém spiknutí hraje nevyzpytatelný Lex Luthor? Film je crossoverem animovaných seriálů Batman(1992) a Superman(1996). (Caszidy)

(více)

Recenze (26)

DrBuznička 

všechny recenze uživatele

Crossover sází na dobře propracovaný scénář, který potěší fanoušky komiksů i timminovských animáků. Postavy jsou dobře využity, jejich vzthay jsou napjaté a propletené. Ke zklamání fanoušků však nedojde k pořádnému násilnému střetu mezi netopýřím mužema a mužem z ocele, ale spíš se mezi sebou na nepřátelské frontě mastí Joker s Luthorem. Megalomanských bitek není mnoho, ale záverečná postačí. A hlavně si užijte Jokera s hlasem Luka Skywalkera! ;) ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Batman a Superman sa stretli nie preto, aby si dali po držke, ale preto aby zastavili svojich nepriateľov - Lexa Luthora a Jokera. Pre fandov DCčka rozhodne fajn zaležitosť, kde si Batman vyrazí do Metropolisu, flirtuje tam s Lois a okrem slušných Jokerových nápadov a akcii, kde ma Batman jasne navrch nad Supermanom sa taktiež rozohrá aj zaujímavá hra s identitami hlavných hrdinov. Slušný animák, ktorý je síce krtátky a priamočiary, ale je v ňom v podstate všetko, čo si fanúšik praje vidieť. Plus navyše opäť skvelý dabing kde vládne Mark Hamill alias Joker. 80% - 4* ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Sranda. A bavilo ma to viac ako sofistikovanejšie neskoršie Superman/Batman filmy (Apocalypse a Public Enemies). Film boduje najmä vďaka skvelým Jokerovým hláškam a vtipom, chémii v trojuholníku Bruce-Lois-Clark, vzájomnému doberaniu Supermana a Batmana a skvelým akčným scénam (Supermanov zásah v lietadle). Na konci je to síce očakávane predvídateľné, no napriek tomu je to hodnotne využitých 60 minút života. ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Mark Hamill je bůh!! A ve všech ohledech překonává boha Metropolisu, který snad nikdy předtím nebyl taková zdechlina :D Kde je super-rychlost?? Nicméně co se filmu obecně týče, další povedený zástupce Batman příběhů tentokrát dokonce okořeněný výletem mimo Gotham do říše Smallvila, pobavilo flirtování Brucea s Lois, objevení identit a Luthor jenom potěšil.. Ne dokonalé, ale splnující všechny předpoklady animovaného komiksového filmu ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Jde vlastně o trojdíl ze 2.s. Superman TAS. A já si už dávno pouštím z praktických důvodů raději tento sestřih, než ony 3 díly po sobě. K příběhu netřeba nic obšírně dodávati, neb je v podstatě dokonalý a jako hraný film s Reevem a Keatonem ( a samoz. s holohlavým Hackmanem a Nicholsonem) by to byl na 100% trhák. Jsou zde všichni velcí matadoři a stopující Joker s lascivně odhalenou nožkou, kterou natahuje do vozovky, mě bude strašiti ještě mnoho let.;-)))  ,,Swell, mr. L´´. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Původní televizní název tohoto filmu "World's Finest" byl názvem série komiksů, která běžela v letech 1941 - 1986 a dávala dohromady různé hrdiny světa DC komiksů, převážně Batmana a Supermana. Stejný název byl v 90. letech použit pro limitovanou sérii a speciály Batmana a Supermana. (liquido26)
  • Film je tvořen ze tří na sebe navazujících epizod druhé série animovaného seriálu Superman. (liquido26)

Reklama

Reklama