Reklama

Reklama

Recenze (5)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

V hlavní roli starý školní autobus a 79. minut nepřetržité akce (a lá Rambo) a zábavy! Říkáte si co je to za blbost, a že to nejde vůbec dohromady? Ale jde, já se také ze začátku divil, oceňuji ale dobrou myšlenku, v rámci nízkorozpočtových akčních filmů z Vietnamskou tématikou, jde překvapivě o jeden z těch nadprůměrných válečných snímků, který nad všemi ostatními vyniká nejen výborným tempem a nepřetržitou akcí (vynikající bojové scény, lahodné kaskadérské kousky a hafo různých pyrotechnických lahůdek) ale i třeba úžasnou titulní a závěrečnou píseň (známý americký tradicional). Pravý, nefalšovaný Italo-Kult či Eurotrash i když silně proamerický! Film ideální na nedělní deštivé odpoledne, kdy vám těch 80 minutek uteče ani nevíte jak, litovat toho, že jste zbytečně promarnili nebo zabili čas, rozhodně nebudete. Zapomenutý, ale dobrý, s minimem dialogu! ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Tak tento film moji pozornost vubec neupoutal leč se tam střílelo o sto šest. Postavy vypadaly sice drsně, ale dialogy co vedli stáli za prd. Nuda nudouci. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Některé starší filmy měli prostě něco do sebe, příběh jednoduchý ale plný zábavné akce, herci slušní a ta stará doba se mi prostě hrozný líbí. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Rambo bol sám. Tu sú hneď traja ( plus nejaký ten civil ovládajúci zbrane a päste ), tak si teda predstavte ten akčný masaker. Škoda, že je spomaľovaný nejakým tým zbytočným emocionálnym hulvátstvom a kecami ( odpusťte, ale do osemdesiatkového exploiťáku to patrí, asi ako mníška do bordelu ) a dokonca aj v niektorých momentoch nudí. Ak príde na akciu, tak občas môže veterán John blednúť závisťou. Samozrejme v rámci. ()

Tormentor665 

všechny recenze uživatele

Hodně to připomíná Castellariho kultovku Ten prokletý obrněný vlak, ovšem co je vtipné na kosení nácků po desítkách, to se do Vietnamu jaksi nehodí. Začátek jažtakž ušel, pak ty scény ale nabývají fakt trapné a nesnesitelné podoby. Navíc hrdinové nejsou takoví týpci, aby to utáhli. Zkrátka od režiséra Blindmana bych tohle nečekal. Bude v tom nejspíš skutečně ten Rambo, pomocí něhož židozednáří ovládají svět:-) ()

Reklama

Reklama