Reklama

Reklama

Vyvolené

  • Hongkong Chi luo te gong (více)
Trailer

Obsahy(1)

Na celém světě začnou jedna za druhou mizet přitažlivé dívky se sportovní postavou. Za touto záhadnou epidemií stojí strůjkyně všeho - Madame M (Almen Wong), která má v úmyslu z těchto dívek vychovat profesionální vražedkyně. Po dlouholetém děsivém výcviku přežijí události jenom Charlene (Maggie Q), Katt (Anya) a Jill (Jewel Lee). Stanou se z nich nejhledanější profesionální vražedkyně. Při výpravě, během níž mají za úkol zabít jistou osobu v Hong Kongu, se setkají s agentem CIA Jackem (Daniel Wu), který přísahá, že dívkám vrátí zpět jejich minulost a Madame M vyřadí ze hry. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (74)

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadá docela fajn. Na lehce lechtivý akční filmek (trošku jako Rudá volavka), ale film se spíše přetransformuje na akční. Začátek filmu a pak výcvikový tábor docela ujdou, ale jak se film blíží více ke konci, tak mě přestával bavit. Akce na šnůrách a údery řešené střihem jsou už docela k smíchu. 40% ()

Evander 

všechny recenze uživatele

Vyvolené jsou neskutečnou slátaninou všeho možného, takže je těžké tento film i hodnotit. Nicméně přitažené za vlasy je to neskutečně, příběh to v podstatě nemá a pokud, tak je velmi nekonzistentní. Na druhou stranu dívat se na to celkem dá, některé scény i pobaví, byť jich není mnoho. Těch vyloženě debilních je o poznání více. Na straně pozitiv filmu jsou krásné ženy a místy slušná hudba, na straně negativ rozhodně otřesná režie, bídná práce s kamerou, absence konzistentního a smysluplného příběhu a nakonec vlastně i akční scény. 45% ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Začátek mě fakt hodně navnadil, protože než sem se usadil, tak za dvě minuty byly na obrazovce první kozy, za další minutu už letěly vzduchem dva bodyguardi zásluhou jedný kočky s brokovnicí a za další minutu jsem sledoval v akci bazuku, jenomže po tomhle se film trošku zbrzdí a i když o akci teda nouze neni, tak je to zbytečně roztrhaný na jednotlivý pasáže a ztrácí to takovou nějakou nenásilnou a hladkou návaznost v příběhu, navíc řada soubojů, ač se teda rejža snaží o hustou akci jak jen to nejvíc jde, tak mu tuhle ulítne otřesně hnusnej trik, támhle to přežene s vypnutím gravitace a někdy ty souboje na život a na smrt působí jen jako nějaká nacvičená šou, ale zároveň jednim dechem musim dodat, že mě to i tak bavilo a rychlost, ani dynamiku to teda nepostrádá, navíc Maggie Q je už prověřený zboží a zbytek zařídí působivý zpomalovačky ()

kikuka 

všechny recenze uživatele

Okej, chcelo by to trochu menej jinglov v rámci súbojov - zbytočne sa stráca ich švih. Filmík má však celkom milú vizuálno zbraň - pre mňa v podobe Daniela Wu, ktorý podobne ako Nicholas Tse rastie do magnetizmu ;-). A už mi je jasné, že si budem musieť podopĺňať vzdelanie. Som zvedavá, koľko som toho videla a aj som už zabudla :) ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Mno nevím nevím. Na jednu stranu pěkné holky (japonky), docela pěkná choreografie soubojů (semtam), na druhou stranu pěkně debilní příběh.. posuďte: Jakási mocná organizace unese 40 malých holčiček, aby z nich vychovali zabíjecí mašiny. Šest let tvrdého výcviku, a ve chvíli kdy mají 40 skvěle vycvičených bojovnic tak to začne: "Budete spolu bojovat, a poslední přeživší pro nás bude pracovat".. Takže vyhodí do vzduchu všechen výcvik a nechají si jednu holku ? (Oni si teda nakonec nechají 3, dvě kamarádky až za hrob, a tu třetí protože je dost dobrá)... A jen co je vypustí na svobodu, tak se jedna z holek zabouchne do poldy, který zrovna čistě náhodou pracoval na případu unesených holčiček... Takže pokud vypnete na hodku a půl mozek, a budete se jen dívat jak se řežou - tak si jednu dvě hvězdičky přidejte - jinak ruce pryč.. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Na začátku filmu, když jde Fiona (Marit Thoresen) do hotelového pokoje, má bílé boty s podpatkem, o něco později, konkrétně při souboji s ochrankou, má ploché boty a za dalších několik vteřin, když z pokoje vychází, má opět boty s podpatkem. (Fantasy)

Reklama

Reklama