Reklama

Reklama

Hrubý střih

Trailer 1

Britský krejčí, který žije v Chicagu 50. let, to nemá vůbec lehké. V jeho dílně si totiž začnou vyřizovat účty tamní mafiánské gangy. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (146)

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Gangsterka na pětníku, která nakonec ušije pořádný oblek, tedy přesněji boudu na celý dva klany. Je to konverzačka, která tak nějak plyne, přinese dvě překvapení, který úplně překvapením zase tak být nemohou.Trochu nuda,kde to vybalancuje herectví,ale nic moc závratného se tam v jádru moc nestane. Dva klany pryč mimo záběr,aby to mělo dramatický punc a mohlo se jít dát.To hlavní v jádru asi jo, jinak mě to popravdě ani nebavilo.55% ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Tak tomuhle se říká, jak se z minima dá udělat maximum. To si tak jeden anglický krejčí ( pardon střihač !) v klidu stříhá a šije obleky a do toho mu tam začnou chodit lidi, které tam nechce, ale nic moc s tím nemůže udělat. Až jednou... A vo tom to je. Najednou musí něco začít dělat...a to je ten šperk a navíc celou dobu v jedné místnosti. Opravdová chuťovka kterou by nikdo nečekal. Za mě nadšených 80% ()

Reklama

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Nádhernej film, který už se dneska tolik nevidí. Za prvé tohle období bylo krásný, co se týče módy, architektury, designu atd., takže výprava přímo nabádala k tomu to vyladit do posledního detailu. A taky, že jo. Navíc, za druhé, se téměř celej film odehrává v tom jednom krejčovství, takže relativně malej prostor se dá přímo vyšperkovat. Obecně mám tyhle minimialistický filmy moc rád, tady to působilo chvílema jako divadelní hra (a jako námět si to umím víc než představit!), která je víc konverzační, takže to někomu nemusí vyhovovat. Není to žádná akční řezničina, ale tenhle styl tomu sluší. Zvratů je možná až moc, ale taky přijde v průběhu několik nečekaných situací a já jsem byl při sledování fakt spokojenej. Něco málo tomu chybí, aby to dosáhlo na TOP filmy "tarantinovskýho" ražení z počátků jeho tvorby, ale přesto si myslím, že si to zalouží určitě vyšší hodnocení, než se tady momentálně ukazuje. ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

V jistý moment jsem si myslel, že The outfit docela ztrácel dech a už mě nemůže ničím překvapit, ale to jsem se mýlil. Film na mě působil spíše jako divadelní hra, ve které si tvůrci velmi dobře pohráli (díky pár zvratům) s divákem. Rylance už tradičně super výkon - více takových originálních filmů prosím - 75%. ()

Brooks 

všechny recenze uživatele

Iba priemerne zábavná thrillerová konverzačka so šiestimi postavami zatvorenými v dvoch miestnostiach, s poltuctom povinných zvratov a tuctom logických dier. Rafinovanejšie napísaný scenár, ktorý by lepšie pracoval s postavami a ich motiváciami, by určite neuškodil. Mark Rylance uveriteľný v oboch polohách, ale kráľom je tu mafiánsky boss Simon Russell Beale. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (2)

  • Mark Rylance (Leonard) byl ve skutečnosti vyškolen v krejčovských technikách slavnými krejčími, dříve k vidění v sérii Kingsman. Jejich ikonický domácí tvíd je možné na okamžik zahlédnout ve filmu. (mikki089)
  • Název filmu má dvojí význam. Chicagská mafie je také označována jako The Outfit. (mikki089)

Reklama

Reklama