Reklama

Reklama

Abrafaxové pod černou vlajkou

  • Německo Die Abrafaxe - Unter schwarzer Flagge (více)

Obsahy(1)

Na svém výletě do městského muzea objeví Abrax, Brabax a Califax Abrafaxovi zlatý pohár, který je údajně součástí legendárního aztéckého pokladu. Bez ohledu na silné výhrady Califaxe se Abrax a Brabax rozhodnou pohár důkladně prozkoumat a – aniž o tom vědí - spustí tajný mechanismus. Svět kolem nich rázem zmizí a oni se ocitnou zpátky v 18. století. Zde prožívají vzrušující dobrodružství, kterých se účastní i krásná pirátka Anne Bonnie, strašlivý karibský pirát kapitán Blackbird (Černá brada) a španělský kapitán, který – přestože je velmi namyšlený – moc rozumu nepobral. Jednou je jejich výprava zavedla až na ostrov Toruga – do pirátského ráje, kterému velí krásná Anne Bonnie. Tortuga je enklávou svobody – ovšem díky ďábelské hře Blackbirda hrozí, že ji objeví Španělé. Dostanou se tam Abrafaxovi včas, aby Tortugu zachránili? A kde je k čertu Califax? Napětí roste a dramatické finále, plné neočekávaných zvratů, donutí diváky sledovat film bez dechu až do samého konce. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

majo25 

všechny recenze uživatele

Dobrodružný príbeh ešte ujde, aj keď téma pirátov je riadne otrepaná a v podstate nič nové neprináša. Niektoré postavy (trio neposlušných chlapcov, naliati piráti) sú ale otravné, vrátane mladej kozatej pirátky - no neviem, či toto ukazovať je pre deti to pravé orechové. Pre deti je určený situačný i dialógový humor, ktorý miestami ušiel, hlavne admirálsky papagáj bol podarený. Samotná animácia nie je zlá, občas je komická, občas má muchy - napr. keď sú do klasickej animácie vsúvané 3D prvky. ()

Reklama

KT_2011 

všechny recenze uživatele

V Německu legendární comics. Film docela vhodný pro menší děti, taková slabší rodiná podívaná s viditelně nízkým rozpočtem. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama