Reklama

Reklama

Garden of the Dead

  • USA Tomb of the Undead (více)

Obsahy(1)

Skupinka zajatců ve vězení nemá co dělat, a tak čuchají výpary formaldehydu. Následně jsou zabiti při pokusu o útěk a pohřbeni na neoznačkovaných místech na hřbitově. Formaldehyd, nebo nějaká jeho divná přísada zapříčinila, že zombie vězni opustili své hroby. Lidé musí čelit nepříteli, který se nebrání žádnému způsobu k odstranění živých. (folklorman)

(více)

Recenze (4)

Lima 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtová zombárna, ve které zombíci běhají jako čamrdy, zabíjejí krumpáčem, lidské maso nežerou a naopak dopují se sloučeninou formaldehydu a chloroformu. Nelze nepostřehnout několik kladů - jednak to trvá jenom hodinu a drtivá většina filmu se odehrává během jedné noci, takže milosrdná tma přikryje tu skutečnost, jak velmi amatérsky je to natočené, výpravou, režií počínaje, příšernou hudbou a herci konče. Tu * dávám za snahu. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Hodinová zombie béčkařina, která je sakra já nevím, umyslně blbá? Teda asi takhle já se bavil dobře, ale ten scánéř, neboli nápad je šílenej. Nějací dělníci se nadejchaj nějakýho svinstva který je víc navykový než kokain, a pak se z nich stanou zombie? Ale prosím Vás.... Nicméně masky zombie nevypadaj tak strašně, jak jsem čekal a díky stopáži se člověk nemá šanci nudit. On ten film je až moc šílenej než aby nudil. Co mě překvapilo byla atmosféra, mlha táhnoucí se spolu se zombíkama byla fajn. Tohle je hodinovka u který jsem strávil rád. ()

Reklama

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Hodinová ultralevná trashová zombárna. Pracovní lágr, v hlavní roli vězni, kteří z nějakého neznámého důvodu (zřejmě pro nějaké blahodárné účinky), čichají chloroform a formaldehyd, když jsou oni při neúspěšném útěku zabiti, časem se promění v krvežíznivé zombie, kteří se mstí za svojí smrt:-) Slabé, chromé, nudné, bezútěšné, bezvýznamné, ale jinak docela dobré retro a místy i nechtěná zábava, o nějakém pevném příběhu a hraní se tady vůbec nedá mluvit. Tohle je opravdu téměř odpad, film na který zapomenete, tak rychle jak jste na něj narazil, nezaujme zde téměř skoro nic, ani masky a make-up a pěna od huby. Doporučeno jen fanouškům zmíněného subžánru, který tou dobou v plenkách už zas tak nebyl, ale přeci jen to zásadní když vynechám rok '68 a kultovní věcičku "Night of the Living Dead", přišlo až v letech 79-82. ()

folklorman 

všechny recenze uživatele

Zombie žánr byl ještě v plenkách a na to se musí brát trochu ohled. Samozřejmě mohlo být všechno o 80% lepší - herci, dialogy, makeup a různé jiné efekty. Garden of the Dead je typický horor na jedno zhlédnutí. Stručný děj jsem napsal do obsahu filmu. Tady možete vidět celý film - http://www.youtube.com/watch?v=EzB0HCMSpIc ()

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Topanga kaňonu, v Kalifornii. (Karlos80)
  • Film byl natočen za 10 dní. (Karlos80)

Reklama

Reklama