Reklama

Reklama

Nemluvte mi o lásce

  • Francie L’Amour avec des si… (více)

Obsahy(1)

Francouzská road movie, filmový debut oslavovaného scenáristy a režiséra Clauda Lelouche, sleduje muže středního věku, který nabídne svezení mladé ženě. Ve zprávách linoucích se z autorádia jsou obyvatelé varováni před nedávno uprchlým sadistou, který je známý svou slabostí pro mladé ženy. Lelouch často, i když jen na krátký okamžik, odbíhá od hlavní dějové linky, aby vykreslil paralelní události, které nejsou pro příběh klíčové, ale ilustrují to, co je nastíněno v rádiu. (Cinemax)

(více)

Recenze (4)

Aky 

všechny recenze uživatele

Pěkný námět, zajímavý příběh chytře, ale neskutečně rozvláčně vyprávěný. Méně umění a více akce by filmu prospělo. ()

nascendi 

všechny recenze uživatele

Aj tento menej známy film "oslavovaného scenáristu a režiséra" ma nepotešil. Ako aj v jeho ďalších filmoch sa zahráva s divákom, podsúva mu falošné stopy, aby ho v závere priklincoval neočakávanou pointou, na ktorej účinok sa spolieha. Takéto filmy zvyknú fungovať pri prvom zhliadnutí, tento dokonca ani vtedy. Bol rozťahaný, bez napätia a ilustračné dokumentárne vstupy na mňa pôsobili, ako by bol film určený na premietanie v školách. Takže tri hviezdičky, pretože sklamanie bolo primerané nižším očakávaniam. ()

Reklama

ilonaho 

všechny recenze uživatele

Okouzlující nostalgická montáž, hudební mix, atmosféra bezcílné road movie s brilantní pointou... Dovolená je dovolená... ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama