Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sonny je poněkud dětinský nedostudovaný právník, který nedávno překročil třicítku. Nemá žádnou představu, co si počít se životem. Zklamal rodiče a přítelkyně Vanessa se s ním rozešla. Pak dojde v Sonnyho životě ke klíčové události. V jeho bytě se shodou náhod objeví pětiletý Julian, údajně nemanželský syn Sonnyho spolubydlícího. Napadne ho, že by si chlapce mohl adoptovat a tak dokázat své přítelkyni, že se dokáže vyrovnat se zodpovědností dospělých. Vanesu tím bohužel neohromí. Sonny si brzy vyhlédne náhradu v podobě pohledné Layly. Jejich vztah se vyvíjí po večerech, takže přes den má dostatek času obšťastňovat Juliana svými svéráznými výchovnými metodami. Jenže pak se objeví zástupce sociálního úřadu, který zjistil, že Sonny není Julianův otec, a dítě mu odebere. Role otce se Sonnymu zalíbí natolik, že chce, aby mu byl chlapec svěřen do péče. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

Jaroslaf 

všechny recenze uživatele

Mno, když to srovnám s českými "velkofilmy" typu Ruce v Záruce nebo Bourák, které navíc vznikly o 20 let později, pořád je to kvalitně natočené cosi s dobrými herci a scénářem (který sice vykrádá kolju a x dalších podobných námětů) ale je to prostě dívatelné, téměř výhradně bez trapných či hluchých míst, a s klasickým složením všech kámošů Sandlera, (jmenovitě Steve Buscemi a spol,) a nemůžu zapomenout na skvělý soundtrack. Jen ty hlavní kočky po kterých hlavní Lůzr hrdina šilhá, mohly být trochu víc brunetní a ne výhradně blond :) Ale stále - Adam Sandler forever. ()

Petka92 

všechny recenze uživatele

Vím, že tady spousta lidí nemá rádo Sandlera. A já k nim nepatřím. A nestydím se za to. Na tenhle film se klidně podívám znovu a vždycky mi na konci ukápne pár slz. Tenhle film rozhodě patří k těm lepším z jeho filmografie. Sandlerovi jsem dokonce věřila, že toho kluka má skutečně rád, takže jsem spokojená. A schválně dám o jednu hvězdičku navíc kvůli těm, kteří Sandlera nemají rádi a automaticky jeho filmy hodnotí odpadem či jednou hvězdou. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler založil svoj imidž na tom, že hrá sympatické hovädá a aj tentokrát to hrá celkom zábavne, aj s pomocou výrazných podporných rolí (Steve Buscemi ako psychotický bezdomovec). Štandardný scenár plný povinných žánrových osviežuje práve Sandlerova odvalenosť, takže je to deťom nevhodné. O vtedajšej Adamovej nesmiernej popularite vypovedá celosvetová tržba šialených 234 (pri trápnom 34-miliónovom rozpočte). ()

Kukolar 

všechny recenze uživatele

Ako tu už niektopísal, typická Sandlerovka. Sandler sa vybral cestou chrlenia filmov, žiadne charaktery, blbé dialógy, plytké postavy a príbehy, príprava na rolu žiadna, klišé, trápnosť, debilita v štýle len tak niečo natočíme a uvidíme. Pre toto Sandlerove filmy nepozerávam. Okolo umenia a filmovej tvorby jeho filmy ani nešli, preto je už asi 43 krát nominovaný na malinu. Nedivím sa. No prečo jeho filmy lákajú stále toľko ľudí fakt netuším. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler musí ukázat, že je zodpovědný a není jen sprostým povalečem, který těží z toho, že mu kdysi někdo přežvejkl nohu a on za to dostal slušné prachy. Když mu přítelkyně přiloží nůž na krk, malý chlapec hledající svého otce je ideální nástroj. Jestliže se divák povznese nad obsahem, může se i docela solidně bavit. Je to typická uřvaná „sandlerovská“ komedie, která platí za to lepší, za čím kdysi tenhle komerční tahák stál. Výsledek je akceptovatelný, přerostlé dítě Sandler je vtipné, ostatní mu zdatně nahrávají na smeče, navrch je v týmu i Steve Buscemi nebo Joey Lauren Adams. A to není úplně málo. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (19)

  • Na Rotten Tomatoes má film ke dni 5.1.2012 pouze 40 kladných procent. (Terva)
  • Film sa natáčal v mestách New York a Yonkers (New York, USA). (Arsenal83)
  • Režisér Dennis Dugan se ve filmu objevil jako chlapík, který je nepřipravený na Halloween. (HappySmile)

Reklama

Reklama