Reklama

Reklama

Dalziel a Pascoe - Série 7 (2002) (série)


Mens Sana (S07E02)

(epizoda)
  • Velká Británie Mens Sana

Obsahy(1)

Ve zdravém těle zdravý duch. A Andy Dalziel potřebuje obojí. Zvlášt po tom infarktu, ze kterého se sotva vylízal, se nutně a rychle potřebuje postavit na nohy. Proto si taky objednal deset dní v ozdravovně Paxley Hall. Nebo že by to bylo proto, aby se tu mohl nenápadně porozhlédnout a takříkajíc zevnitř zjistit, jak to vlastně bylo s tou nedávnou náhlou smrtí staré paní Vanstoneové? Ať tak či tak, teď je tady a nechává svoje nebohé tělo týrat ledovými lázněmi, skotskými střiky a neuvěřitelně nechutnou dietou. A zdá se, že všechny ty oběti nebudou zbytečné... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Tosim 

všechny recenze uživatele

Situací, kdy se detektiv nechal "zavřít" do sanatoria, aby vyšetřil případ, jsme už viděli mnoho, ale tohle se...i dalo. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda, která já velmi podobné té minulé. A vůbec to není na škodu. Tentokrát má o něco víc prostoru Dalziel, který bojuje s dietami a zákazy všeho druhu. A to vyšetřování taky stálo za to. 85%. PS: Musím říct, že tento seriál nepatří k tomu úplně nejlepšímu, co v Británii v tomhle žánru vzniklo, obzvlášť v konkurenci několika posledních let, ale je to prostě tak svkěle natočené, že mně baví každý díl. A hlavní dvojice je prostě obsazená naprosto fantasticky. ()

Reklama

Reklama