Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Frank Morrison (John Travolta) měl problémy s alkoholem, a tak není divu, že jeho ženě Susan (Teri Polo) povolily nervy a rozvedla se s ním. Žádné sliby a ani silná vazba na dospívajícího syna Dannyho nepomohly. Malý Danny se se situací vyrovnává po svém. Stane se z něho rebel a problémy následují jeden za druhým. Rodinné drama vyvrcholí ve chvíli, kdy se matka znovu vdá za záhadného fešáka Ricka (Vince Vaughn), který požaduje absolutní kontrolu nad vším a nad každým v rodině. Danny zjistí, že jeho otčím je ale pořádný hajzl a vrah... A ten nepotřebuje svědka... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

freddy 

všechny recenze uživatele

Tenhle snímek by se dal označit jako normální thriller. Přijde mi, že nijak extra nevybočuje z řady ostatních thrillerů. Ale to stačí na to, aby děj byl zajímavý a vy jste s napětím čekali, jak to dopadne. Takže vlastně je to napínavý film, jehož pozitivem je nepříliš dlouhá stopáž, a tím pádem tam není čas na nějaké zbytečné scény. Prostě děj jede a odvíjí se, a to je velmi pozitivní zjištění. Navíc mě potěšil v menší roli Steve Buscemi, celou dobu jsem si říkal, jestli je to on nebo ne, ale pak jsem zjistil, že ano, a byl jsem velmi příjemně překvapený, protože tohoto herce já můžu. Takže já to vidím na průměr, uděluji tři hvězdičky... ()

castor 

všechny recenze uživatele

Neurazí, ale svým béčkovitým námětem ani zdaleka nenadchne. Hvězdně obsazený thriller čerpá z tak provařených klišé, až to i dvojici Travolta x Vaughn musí být jasné. Z možné dobře rozehrané šachové partie s originálními odbočkami ale vyšel jen prabídný thriller, u kterého ani v nejmenším nelze věřit, že stál 75 milionů dolarů!! ()

Reklama

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Přiblblý film, který nezachraňuje ani hvězdné herecké obsazení. Malý svědek je bez nadsázky přehlídkou všemožných filmových klišé, díky kterým i ten nejméně chytrý divák bude vědět, co se stane za pár vteřin. Ale na druhou stranu se od filmu s podobným příběhem nedá čekat nic jiného. 30% ()

Lyžař 

všechny recenze uživatele

Ja a John Travolta, to je holt tezky. Ja ho mam proste rad. Tenhle film neni nicim vyjimecny. Neni. Protoze mam rad i V. Vaughna, cely film utekl, aniz bych koukal kamkoliv jinam. To se casto nestava. Pointa z filmu dycha uz od zacatku, to ale nicemu nevadi. Presne tohle jsem potreboval. Zadnou prekombinovanou, cenama ovencenou, blbost. ()

dalia 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem společenské drama na téma přetahování o syna po rozvodu a byla jsem příjemně překvapena napínavým detektivním thrillerem. Nikdo ze zúčastněných není zrovna stoprocentní klaďas, takže vše působí o to přirozeněji. Herecké výkony hlavních postav byly přesvědčivé a nebyly zde žádné zdlouhavé či nudné scény, film nemá přehnanou délku a děj pěkně "odsýpá". ()

Galerie (53)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se v Severní Karolíně v USA. (orkadimenza)
  • Film byl třikrát upraven kvůli sprosté mluvě a násilí a vysloužil si rating PG-13 od MPAA (děti mladší 12 let mají na film doprovázet rodiče). Obsahuje mnoho scén, kde je zřejmě možné vidět i slyšet dabování sprostých slov. Celkem 23 minut filmu bylo editováno v době, kdy byl dokončen finální střih. (orkadimenza)

Reklama

Reklama