Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Policejního detektiva omrzel svět. Selhal, když zasahoval při masakru v restauraci rychlého občerstvení. Nyní bojuje o ztracenou reputaci u svých kolegů v oddělení, u známých ale i sám za sebe. (oficiální text distributora)

Recenze (81)

Pekisan 

všechny recenze uživatele

Ako epizodka kriminalneho serialu by to bolo vyborne a to je presne miesto kde by mal Denis Leary ostat. Zapletka je tak chaba, ze ju urcite vymysleli dvaja borci z filmu, ktori sa snazia napisat originalny scenar. Vtipy som sice postrehol, ale presli okolo mna ako "shakira" v minisukni s leopardim vzorom. Viem, ze by mala byt sexy, ale mne to skratka nic nehovori. Alebo skor "jemu":)) To mi pripomina. Hra tam Elizabeth Hurley a film sa preto urcite oplati vidiet:))))))))) Vlastne je vynikajuci. Tych 72 percent si urcite zasluzi plus aspon jedneho oskara:))) ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Tak predsa aj Tom DiCillo si môže vybrať (relatívne) slabšiu chvíľku- teda v porovnaní s peckami typu Delirious alebo Living in Oblivion. To čo sa nezaprie je autorov zmysel pre kreatívne postavičky a typický ironický nadhľad. Všetko funguje, až kým sa nedostáva na povrch dramatická línia a snaha o akú takú psychológiu postáv a vzťahov. Tu Dicillo stráca na drive a tak trochu zabrzdí výborne rozohranú partiu. O prúser sa nejedná ani náhodou, no vzhľadom na DiCillov potenciál a vďačný námet ,musím prejaviť jemné (skoro nepatrné) sklamanie:) ()

Reklama

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Ne tak dobré jako Opravdová blondýnka nebo Život v sedmém nebi, ale Tom DiCillo se silně tlačí do mé režisérské TOPten. Velmi vtipný scénář, Steve Buscemi ač ve vedlejší roli je opět nepřehlédnutelný, překvapí i Elizabeth Hurley - jedna z mála modelek, která hraje, a velmi vtipná vsuvka s dvěma kamarády píšícími scénář v červených kvádrech. Škoda jen, že se občas do humoru a nadsázky vloudí snaha o sociální a psychologickou sondu. ()

aluna 

všechny recenze uživatele

Detektiv Ray Pluto je vždycky v pravej čas na pravým místě, leč, bohužel, vždy indisponován a tak se velice často oddává zhulování se u výživnější verze "Cvičíme s Šipinou". O nedostatku profesních schopností a inspirace by mohli vyprávět i dva scénáristi s důrazem na ultramegareálnost, a až nás na festivalu v Cannes bude bít "Do Očí"(,) titulková sekvence(,) přiřkne našemu hrdinovi, když ne přímo věnování, pak minimálně "special thanks". Holt napsat dobrej scénář je, ačkoliv máte v záloze hafo super postaviček, pěkná fuška, a tenhle film je toho důkazem. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Vy jste normální kripl." Tak taková slova od šéfa by se snad dotkla i mě, natož detektiva Pluta, který nedokázal zachránit svou rodinu, lidi v restauraci ani pobodaného souseda a ještě k tomu ho ztrapňují novináři. Já bych tedy navrhoval vyřešit případ, nechat Dr. Beamerovou svést souboj s jednotlivými obratli a vyměnit si s ní co nejvíce tělesných tekutin. Pluto to cítil stejně a přestože jsem mu celkem věřil, tak to bylo o dost méně zábavné, než jsem čekal. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama