Reklama

Reklama

Návrat Tommyho Trickera

  • Česko Vykuk Tom se vrací (více)

Tommy Tricker a jeho přátelé jsou na cestě s cílem osvobodit Charlese Merriweathera, mysteriózního mladíka, který je držen v zajetí na slavné známce Bluenose. Jenže z Charlese se nakonec vyklube...holka! Jeho sestra Molly k tomu! A k tomu až příliš rychle stárnoucí a měnící se ve starou ženu...Tommy se ve snaze najít pro ni lék rozhodne podstoupit závod s časem, který ho s Molly zavede na exotické a magické ostrovy v jižním Pacifiku. (Filmbox)

(více)

Recenze (3)

cyphercz 

všechny recenze uživatele

Pokračování celkem originálního dětského filmu, který mne velice fascinoval když mi bylo nějakých cca 7 let. Druhý díl se mi líbí mnohem víc, než originál z roku 1988, je tu méně obdivování a keců o poštovních známkách, více akce, jestli se to tak dá nazývat, hlavní postavy jsou mi sympatičtější, dokonce i jakési dějové zvraty se tu konají, prostě pohodovej rodinnej filmek z 90. let. ()

Reklama

curil 

všechny recenze uživatele

Návrat "Vykuka" Toma v dalším příběhu šikovného filatelisty. Dnešní mládež, resp. cílovou skupinu 7 - 12 let, těžko zaujme. Ač neuběhlo tolik vody, je podobný příběh mládežníkům vzdálený stejně asi jako "Dobrodružství Toma Sawyera" nebo "Dva roky prázdnin". Nejzajímavější na filmu jsou opět známky, kdo se někdy v dětství takto bavil, pochopí. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama