Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Wu Yung a Li Kuei, bojovníci ze vzbouřenecké skupiny, mají za úkol získat si v přestrojení důvěru Lu Chun-Ia, spolupracovníka tyranského velitele Liang Chu-Shua. Lu jejich totožnost odhalí, avšak nezradí je, a je tedy uvězněn. Liang Shanovi bojovníci vyrážejí na záchrannou misi a vypuká boj s vojáky velitele Liang Chung-Shua. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Dramatický snímek, který zřejmě zklame skalní fanoušky kung-fu akce, neboť tady toho zase tolik k potěšení co se týče bojového umění není. Šablona je však pochopitelně zachována, takže klasický závěrečný souboj vynechán není. Převážně studiová záležitost, kde se krapet fušuje i do umění, vyniká silným scénářem, volným nespěchajícím tempem a hlavně již zmíněnou dramatizací, což vede k úplně jinému diváckému zážitku. Další snímek z produkce HK, který dokazuje, že to s takovými filmy tvůrci mysleli i vážně. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Jeden z mnohých kung-fu filmov, v ktorých vystupuje svojho času slávne hong-kongské herecké "deadly duo" Lung Ti & David Chiang. Spočiatku som sa trochu strácal v nekonečnej predstavovačke plejády ústredných postáv, no ako sa nakoniec ukázalo, skutočne dôležité boli iba niektoré z nich... David Chiang tu používa zvláštny, divácky nie najatraktívnejší štýl boja, občas pripomínajúci viac jiu-jitsu či džudo než tradičné wushu, v záverečných minútach však aj on pridá na obrátkach a za seba môžem povedať, že Water Margin ma nesklamalo... ()

azumi 

všechny recenze uživatele

Ze začátku zdlouhavé a mírně zmatené, ke konci se to lepší.... Ale přes to jen pro fandy starších asia filmů. ()

MaedhRos 

všechny recenze uživatele

Epický film, na který je radost se dívat - ovšem na ty cca dvě hodinky je toho v něm trochu moc. Moc a moc potenciálně zajímavých postav, moc a moc hvězdných jmen - a celé to místy odmítá držet pohromadě. I přes jistou roztěkanost a povrchnost je to ale velmi příjemný kousek. Žádný fanda Shaw Brothers a old-school HK filmů by si "Water Margin" neměl nechat ujít. Už jen kvůli tomu úžasnému obsazení - a to si pište, že lidi jako Yueh Hua, Ti Lung, Wong Chung, Cheng Lei nebo Wu Ma (abych vyjmenovala aspoň některé) nepotřebují zas tolik "on-screen" času na to, aby zanechali dojem. Nicméně - znát předlohu, asi si to užiju mnohem víc. 7/10. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama