Reklama

Reklama

Povedený trojlístek podvodníků Pepan (P. Nárožný), Jára (K. Heřmánek) a Marcela (N. Konvalinková) znovu zkouší své štěstí. Za Pepanem přijede jeho nevěsta (J. Kretschmerová) i s celým příbuzenstvem. Největší starost trojlístku ale dělá, jak chytit Barbaru (J. Bohdalová), která je všechny při posledním kšeftíku tak pěkně podvedla. A mezitím Pepan připravuje další podvůdky, tentokrát v roli soukromého detektiva. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (48)

Marthos 

všechny recenze uživatele

V třetí epizodě šéfovské série není nouze o kvalitní situační humor, který, jsa prošpikován skvělými gagy a drobnými fórky, nabízí uplatnění jak představitelům hlavních rolí, tak vděčným epizodistům, z nichž si nejlépe vede Karel Augusta v roli ilegálního soukromého detektiva. Škoda, že se tvůrci nedokázali obejít bez poněkud prvoplánového rozuzlení v rukou zákona. Žel, doba si to žádala. ()

Schlierkamp 

všechny recenze uživatele

Třetí díl neobyčejně vtipných šéfovských komedií, jenž opět přímo navazuje na předchozí díl. Známé komické postavy z minulých epizod neztratily nic ze svého vtipu, komedii opět táhne mistr Nárožný spolu s nepřekonatelným hlupáčkem K. Heřmánkem. V tomto díle se Šéf Pepan po fiasku s kradenými televizory pokusí uspět jako soukromý detektiv. Přestože závěr filmu byl hodně ujetý, (maskovaný kriminalista L. Trojan za květináčem během všeobecné pranice), zcela jednoznačně se jedná o svěží neokoukanou československou veselohru. ()

Reklama

subic 

všechny recenze uživatele

Šéfové už potřetí. Pepan vymyslí kšeft s kradením přenosných televizorů a taky se tu opět objeví Augusta coby kapsář, tentokrát jako soukromý detektiv. Rozjede se akce, hledá se Barbara. A mezi tím překupník s nábytkem a starožitnostmi, u kterého Pepan najde svůj nábytek ze svého bytu, tak nějak o ten nábytek přijde, protože za Pepanem přijedou bratři jeho nastávající a těm nejde říct ne. A protože Barbara už provozuje svůj hampejz, tak nakonec bude pěkná přes držku. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Lidová zábava v unylém televizním formátu. Malá česká televizní crazy krimikomedie o podvodníčcích, toť vše. V tomhle pokračování zmizel navíc prvek dobově oblíbené komunální satiry z předešlých dílů a zbyla jen nevtipná směs a laciný pokus natočit komedii o peripetiích soukromého očka v éře gulášového socialismu, kombinovanou s pokoutním podnikáním v oboru kuplířství, kteréžto spojité případy tak elegantně vyřeší příslušník socialistické kriminální služby, že mi to přijde až nechutně propagandistické, což je u takovéhoto typu televizní tvorby jev spíše nechtěný. Zřejmý je ale náboj ideologický - občané, nebuďte Pepany, jinak spadne naše železná klec! ()

BigBang 

všechny recenze uživatele

Tento díl mi připadá relativně lepší. Děj se méně vleče, poslední rvačka se snažila poučit u B. Spencer & T. Hill. Vychutnal jsem si herecké umění p. Nárožného: dal tomu špatnému filmu nějaký styl, který není prost určité pokleslosti, ale je to styl. Asi dvakrát jsem se neubránil usmání nad výstupem p. Heřmánka - občas to má kousek vtipu. Filmem občas probleskne (hlavně na začátku) zajímavá hudba s lámanými beaty. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Filmovanie prebiehalo v pražských častiach Krč, Holešovice, Malá Strana, Bubeneč a Košíře. (dyfur)
  • Natáčelo se i v obci Popice. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Reklama

Reklama