Reklama

Reklama

Obsahy(1)

K psychiatrovi přichází pacient, který si stěžuje na to, jak je citlivý a vše si bere moc osobně. Lékař je z jeho potíží poněkud znuděný a radí mu, aby všechno tak neprožíval. Přijíždí domů, do vily, kde se o něj stará jeho sestra. Nachystala mu jídlo a teď čeká, až ho dojí... (Česká televize)

Recenze (16)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Důkaz, že Abrahám by byl ideální místo Jacka Nicolsona do Osvícení, neboť se zde postupně krásně přišiluje a přišiluje a šílí, běsní, magoří. Tedy, ono to nijak geniální není a scény s terapií jsou spíše otravnější, ale díky krátké stopáži je to bez problému zábavné, odsýpavé a fajn. ()

Adam Bernau 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Abrhám by jako psychoterapeut pošel hlady, Chaun nejspíš taky, ta scéna v ordinaci je blbá a ubírá nejmíň jednu hvězdičku. Doma u jídla je to ale hodně zajímavé, Abrhám boží a ta ségra je asi nejhororovější postava, co znám; jako v Božích mlýnech tak i tady (byť zcela jiným způsobem) mě Chaun nechal přejít hrůzou. ()

Reklama

Oskar 

všechny recenze uživatele

Malá televizní lahůdka o kovářově kobyle. Josef Abrhám hraje psychologa, který bez náznaku jediné emoce radí plačtivému pacientovi a sám následně v soukromí vybuchne nad vlastním nevyřešeným problémem. Hříčka jako od Čechova. 80 % ()

Bradley 

všechny recenze uživatele

"Ty mumie, ty čekáš, až jídla ubude. Až se smrskne na talíři i v tvých očích, a pak si teprve dovolíš jako lapka, jako straka zaútočit a něco pozřít. Ty čekáš jako sup, až se porce změní ve zbytek, a pak se ti to teprve v mozku odblokuje a ty můžeš jíst." - Neuvěřitelná herecká kreace geniálního Josefa Abraháma. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Kancelář Roberta (Josef Abrhám) je v administrativní budově v Praze Holešovicích č.p. 1518, exteriéry kanceláře se natáčely u budovy Motokov (dnes City Empiria) na Pankráci. (Haniczka)

Reklama

Reklama