Reklama

Reklama

Ještě špetku tymiánu

(TV film)

Obsahy(1)

Malá komedie o vskutku originálním vyšetřování a jeho výsledku. Komisař (B. Záhorský) přichází k zachovalé vdově (J. Jirásková) vypátrat, jestli se dáma nepodílela na smrti svého muže. Byl to již její druhý manžel v pořadí, který náhle zemřel, a policie se domnívá, že žena své muže otrávila. Dostane se mu vlídného přijetí a žena jej pozve na dobré jídlo. A při vaření se komisař dozvídá její metodu… (Česká televize)

(více)

Recenze (17)

Marthos 

všechny recenze uživatele

Láska prochází žaludkem. Jiřina Jirásková jako vášnivá kuchařka se smyslem pro detaily a Bohuš Záhorský jako nezvaný host, propadající jejímu kulinářskému umění. Výtečná televizní miniatura. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Tak mít to lepší pointu (protože tahle je tak průhledná, že mě to jedině tak naštvalo), mít to aspoň trochu promyšlené chování komisaře (na rozdíl od ostatních uživatelů tady jsem mu prostě nevěřil, že by na to tak rychle skončil a že by se tak rychle dokonce zamiloval, ale tak v tom asi měla být ta komedie...) a být to nějak víc vtipné, tak bych asi neměl co vytýkat, protože po filmařské a herecké stránce je to skutečně skvostné, až jsem se divil, že má jít o televizní film. A taky jsem z toho dostal trochu hlad. Jenže já výtky mám, ne zrovna malé a víc jak lepší 3* dát prostě nemůžu, i když bych chtěl. ()

Reklama

Oskar 

všechny recenze uživatele

Jiřina Jirásková jako krásná travička a Bohuš Záhorský jako policejní vyšetřovatel, který je okouzlen jejími kulinářskými schopnostmi. Kouzelná malá hříčka. 100 % ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Sice se ta pointa dá brzy odhadnout, ale je to skvostně zahrané a rozvíjené, na těch dvacet minut to úplně postačuje. A popravdě - který muž by nebral radši tohle, než neustálé sekýrování? ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama