Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Naposledy se setkáme s nestárnoucím vyznavačem ženských půvabů, který neztratil ani po letech ze svého šarmu ani špetku... Miloš Kopecký v roli věčného záletníka v závěrečném příběhu volného cyklu oblíbených hudebních komedií. Mnozí z vás si jistě vzpomínají na příběhy Alfonse Karáska. Příběhy věčného svůdce žen plné veselých historek, písniček i láskyplných vztahů a zdravého mužného úsilí okouzlit ženu patří již řadu let k televizní klasice a při každém uvedení se vždy setkávají s velkým diváckým ohlasem. Pro hlavní roli si zvolil režisér Zdeněk Podskalský jako vždy aktéra nejpovolanějšího, vynikajícího herce Miloše Kopeckého. Tentokrát čeká na Alfonse Karáska důležitý úkol – zasvětit do umění svádět dívky svého mladého chráněnce, který je v tomto oboru ještě velmi nezkušený. Příležitost se naskytne na mysliveckém honu... (Česká televize)

(více)

Recenze (79)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Když jsem slyšela, jak Libuše Geprtová zpívá o tom , že je Duhová víla a přitom nesla svému synovi polívku, tak jsem myslela, že se asi smíchy zblázním. Měla u toho takový správně utrápený výraz. Se smíchem jsem přestala až, když bylo po filmu. Jana Paulová měla docela odvážnou scénu. Ale neměla se za co stydět. Závěrečné Zvonky štěstí byly takovou třešínkou na dortu. ()

Markussis 

všechny recenze uživatele

Dosti hrozná věc i leč. Opominuli světácký šarm stárnoucího Miloše Kopeckého a jalové mládí Jiřího Langmajera, tak hodnotím tento počin jako naprostou zbytečnost. Nejlepším okamžikem se pro mne stal úplný černobílý začátek s Milošem Kopeckým navrcholu slávy. Ovšem hned poté, co on sám bere do ruky ovladač a vypíná tento černobílý autobiografický záznam o sobě a začíná vše jako starý znovu zkoušet již v barevném světě filmu, navíc s příšerně kombinovanými a bohužel i špatně provedenými popěvky, mi bylo jasné, že to průšvih bude. Je pravdou, že po celou dobu si film na nic více nehraje. Však v takovémto případě to asi ani moc nejde. ()

Reklama

zahadum 

všechny recenze uživatele

Tak Karasék posledný diel je už farebný a pán Kopecký je už pán dôchodca a dáva svoje rady mladším v rodine. No neviem mne to celé prišlo už také na silu. Neskutočne zlý herecký výkon Langmajera to celé kazil hlavne ak bol v scéne s hereckou legendou Kopeckým. Langmajer a jeho " tance a piesne " to je fakt trapas. Určite sa dalo zasmiať, posledný diel bol raz taký dlhý ale celkom to odsýpalo a Nárožný ako bradatý horár ktorý si stráži dcéru nemal chybu. No povedzme 60 % ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Geniálně složená mozaika různých písní 80. let od interpretů jako jsou například Olympic či Michal David. Vedle nich vyniká v této muzikálové středně dlouhé komedii Miloš Kopecký v roli starého svůdníka. Vedle něj naprosto kontrastuje mladé ucho Langmajer, jehož role je fakticky ironicky úsměvná. I proto mu Kopecký předává životní rady, jako například že žádná žena je pořád lepší než jedna nevydařená. Anebo že nesmí dát najevo, že se mu ženská líbí a nesmí se prozradit, že mu o ni jde. Po jejich boku v menší roli ještě oslní i rajcovní milfka Jana Paulová, a to především ve scéně na loďce, když má na sobě jen bílé kalhotky. [1723. hodnocení, 67. komentář, 69%] ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Tentokrát se příběh odehrává na mysliveckém honu na Konopišti, kde Alfons Karásek opět osudově potkává několik žen a s každou si musí aspoň.... střihnout duet :) Některé nové verze starších hitů zaváněly trapností (Holky z naší školky na recepci apod.), ale některé songy mě dostaly: Duhová víla v podání Libuše Geprtové s natáčkami a hlavně závěrečné Zvonky štěstí. Paulová nahoře bez... bylo to nutné? Celá "sága" o Karáskovi je fajn, tenhle díl je slabší. Pro mě zde ani tolik nezářil Milda, jako právě spíš ta Geprtová s Jiráskovou. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Jana Paulová prý přistoupila na natočení odhalené scény jen díky tomu, že jí Podskalský slíbil, že z dálky nebude nic vidět. Komentovala to, že nemá nic proti nahotě, ale že už se jí to v tomto věku nezdálo po estestické stránce. A později litovala. (hippyman)
  • Ve scéně u rybníka v čase 45:25, kdy se Alfons (Miloš Kopecký) se Zuzanou (Jana Paulová) odrazí s loďkou, mihne se v levé části záběru hlava člena štábu. (Ganglion)

Reklama

Reklama