Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Miloš Kopecký v roli neodolatelného miláčka žen ve druhém dílu volného cyklu hudebních komedií. Bývalého neodolatelného svůdníka Alfonse Karáska (M. Kopecký) vypravila manželka do lázní, aby si tam spravil náladu a nervy, a dokonce by si tam mohl najít i nějakou přechodnou známost. Jenže Alfons tentokrát nemá na zálety ani pomyšlení. O to víc se na něj v lázních ženy lepí. Zdá se, že jim nelze uniknout. Situace se ještě víc zkomplikuje po příjezdu mladé dámy (I. Janžurová), jejíž manžel (V. Menšík) je mimořádně žárlivý. Navíc v městě řádí sňatkový podvodník (V. Brodský), který je známý tím, že používá převleky. Bohužel, aby ženám unikl, začne se převlékat i Alfons Karásek. A příběh s pomocí známých melodií graduje... Úspěšná populární komedie G. Oplustila a Z. Podskalského pobaví diváky i po více než čtyřiceti letech od svého vzniku. (Česká televize)

(více)

Recenze (40)

otík 

všechny recenze uživatele

Druhý díl z volné čtyřdílné série o Alfonsi Karáskovi. Tentokrát do lázní neodjíždí manželka, ale hlavní hrdina - vyléčený proutník - Miloš Kopecký. Hned od začátku na něj začnou útočit ubytované ženy, nejvíce pak Iva Janžurová, kterou pronásleduje její žárlivý muž Vláďa Menšík. A pak je tu nepoučitelný sňatkový podvodník Vlasťa Brodský. Tento díl má zase docela milé písně, ale už to nemá ty pravé koule jako měl první díl. Je to ve všech směrech slabší, od námětu přes písničky až po herecké výkony. Přesto milá krátká komedie. ()

Iggy 

všechny recenze uživatele

Volné pokračováni Sedmi žen Alfonse Karáska. Milostnými avantýrami zmožený Alfons Karásek (Miloš Kopecký) se jede zotavit do lázní a o nějakých milenkách nechce ani slyšet. Naneštěstí jede do sanatoria, kde se lečí hlavně ženské problémy a záhy se stane obětí doslova nájezdů slaměných vdov, hledajících odreagování. Snaží se jim prchnout v různých převlecích a abyste se nenudili, připlete se do toho všeho zmatku ještě sňatkový podvodník zvaný Manekýn (Vlastimil Brodský), operující také v převleku a žárlivý manžel Ivy Janžurové Vladimír Menšík, který ji sleduje, jak jinak než v převleku (zvlášť výborný je jako zahradní trpaslík!). Neméně skvělé pokračování televizní hudební grotesky, opět zazní populární songy, uvidíte ještě kvalitnější herecké obsazení a zasmějete nad výbornými gagy! ()

Reklama

anicca 

všechny recenze uživatele

Fakt vtipný počin ktorý som nikdy predtým nevidela. Ak máte radi muzikály hor sa do toho! Čaká vas plejáda skvelých znamych hercov a netypicka zápletka. Alfonza v kúpeľoch obťažujú ženy tuziace po jeho priazni a on sa ich nevie zbaviť. Tak požiada o pomoc svadobného podvodnika. K tomu mu hra široká plejáda starých slagrov ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Františkovy Lázně, i s jejich světoznámou léčbou neplodnosti, patrně nejsou ideálním místem odpočinku pro vysloužilého svůdníka Alfonse. Nicméně Alfonsovy úprky před ženami byly zábavné, stejně jako s amatérskou radostí zazpívané dobové hity, ale s politováním musím konstatovat, že přítomné dámy většinou moc krásy nepobraly. ()

Stanmi 

všechny recenze uživatele

Druhý díl ze série hudebních komedií Zdeňka Podskalského a Gustava Oplustila o proslulém svůdci žen Alfonsu Karáskovi (Miloš Kopecký) vypráví o pobytu Alfonse Karáska ve Františkových Lázních, kam si přijel odpočinout od ženských, ale ukáže se to jako takřka nesplnitelný úkol... Herecké obsazení je pochopitelně hlavní předností tohoto snímku, Miloš Kopecký je tradičně skvělý, stejně jako Vladmír Menšík, Iva Janžurová, Jiřina Bohdalová, Vlastimil Brodský nebo Václav Trégl. S příběhem je to už krapet horší, protože je vcelku jednoduchý (ale tak to už v hudebních filmech bývá), přesto mu nechybí šarm a vtip. Alfons Karásek v lázních je tak povedenou hudební komedií se skvělými herci, vtipnými gagy a spousou českých písniček. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Praze na Smíchovském nádraží a ve Františkových lázních. (rakovnik)

Reklama

Reklama