Reklama

Reklama

Epizody(8)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (65)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Reacher’s back a je to zase parádní béčková jízda. Je ti sice jasné že se klaďasům nic nestane (i když jedna výjimka se přeci jen najde), ale i tak je postupná likvidace všeho a všech prostřednictvím Reachera a jeho týmu přímočaře uspokojující. Finále s vrtulníkem je sice hodně přehnané i na Reachera jakožto chodící tank, ale to mu celkem v klidu odpustím. Stejně jako to že se druhá řada veze na těch nejzákladnějších klišé a vteřinovém timingu. Přeci jen to nikdy neměla být žádná hluboká podivaná s přesahem a v rámci žánru to splnilo přesně to co sem čekal…80% ()

blackJag 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"ZABIL JSI KÁMOŠE TOMU NEPRAVÝMU, SVINĚ." První sezóna se myslím celkem vyvedla, těšit se na druhou sezónu bylo logickou reakcí. Bohužel už to není tak jednoznačné. Začátek v pohodě, nějak se to vyvíjí (v prvním díle dobrý vtípek na Sáru Connorovou od zloducha z nejpovolanějších - Roberta Patricka), ale postupně se ukazuje, že materiálu v tomto námětu na 8 dílů nebylo, sorry. Dojde tak řada na zbytečné postavy (poctivý polda - hrůza), scenáristickou všednost a akci jak z průměrných kriminálních seriálů. Na závěr sice zase trochu lepší, ovšem asi hlavně díky předchozímu pošramocenému průběhu. ()

Reklama

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak druhá série je za mě menším zklamáním. V porovnání s první řadou tomu uškodilo pár aspektů. Zaprvé, série už se primárně nezaměřuje jen na Reachera jako takového. A to mě přesně v jedničce bavilo. Jasně, ten 4členný tým docela funguje, zejména po herecké stránce. Ale hlášky mi místy přišly tlačené dosti na sílu oproti svému předchůdci. A hlavně i ta akční stránka utrpěla nemalé ztráty. Ta přitaženost za vlasy byla místy už do očí bijící (tohle jsem ani jednou za první sérii nepocítil), hlavně tedy závěrečná epizoda, kdy se ze všech zúčastněných protagonistů stali hrdinové Marvelu a DC...Škoda...A zadruhé...Ten příběh...Nedokázalo mě to pořádně zaháčkovat (asi tomu ani nepomohl záporák Robert Patrick...nemastně neslaně napsaný). Takže...Suma sumárum to vidím na 6/10 Neberte mě nějak špatně, rozhodně to není propadák, Alan Ritchson si to pořád dává s prstem v nose. Jen už to není žádná hitparáda. Snad se to v pokračování opět otočí k lepšímu :) ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chladný outdoor ve stylu Bourne série, drsný hlavní hrdina správňák, který se gesty a muskulaturou občas trochu chce podobat Punisherovi a tím pozitiva končí. Alan Ritchson potvrzuje dvojkou, že právě on dává nový standard filmovému (resp. seriálovému) Jacku Reacherovi. Tom Cruise musí prominout, ale mohl by se o fyzickou akci snažit sebe víc, profilově se na postavu nabušeného správňáka nehodí tolik, jako chodící Hulk. Škoda zpracování dvojky, která se příliš vleče a nerozvjí ani postavu hlavního hrdiny. Team je sice vcelku cool a interakce postav šlape povětšinu času dobře, ale zápletka sklouzává mnohdy k televizně laděným oslím můstkům a to áčkové produkci nelze tolerovat. Robert Patrick jako záporák fajn. ()

Deyw 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabsi jak 1serie, kvuli pribehu - zacne se tu motat vic postav a Reacher uz neni stredem pozornosti, takze nema tolik prostoru na hlasky a bejt vtipnej, ale obcas tam je granat jako svin..skvely gagy jsou tu ale od ostatnich a je to pora fajn..tesim se na 3serii na snehovou bouri 🤌 4/5 amazon ma ted fakt asi nejlepsi series 😇 ()

Galerie (76)

Zajímavosti (11)

  • Ve scéně, kdy Saropian (Joris Jarsky) telefonicky informuje Langstona (Robert Patrick), že se Neagley a Reacher ubytovali v hotelu pod falešnými jmény jako Sarah Connor a Starlin Castro, řekně Langston, že Starlin Castro hrál za New York Yankees asi před šesti nebo sedmi lety, ale na Saropianovu otázku, kdo je Sarah Connor, Langston odpoví ve volném překladu, že ho to nezajímá. A právě představitel Langstona, Robert Patrick, hrál ve filmu Terminátor 2: Den zúčtování (1991) záporného terminátora T-1000, který měl za úkol Sarah Connor a jejího syna Johna zabít. (Koldyn)
  • Na konci epizody hraje píseň „Super Bon Bon“ od Soul Coughing. (Duoscop)

Reklama

Reklama