Reklama

Reklama

Jack Reacher - Season 2

(série)
Trailer 2

Epizody(8)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (65)

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dalo by se mluvit o menším zklamání, že druhá řada zkrátka není tak nařachaná jako perfektní řada první, ale kdo je nařachanej, tak je bez pochyby Alan Ritchson. Velký tahoun seriálu, ovšem potěšil mě v této řadě Reecherův tým a doufám, že je uvidíme i do budoucna a vytěží z knih maximum. Co jsem tak pochopil, tak to trošku působí jako antologie a další řada má adaptovat sněžnou vánici, což bylo původně v plánu i pro druhý film s Cruisem. Tak uvidíme jak to tvůrci zvládnou, já budu opět u toho. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Hezky se na to kouká, ale nesmí se u toho moc přemýšlet, což platí hlavně pro poslední dva díly. Při tom závěrečném jsem si při scéně s helikoptérou se slzou v oku vzpomněl na Simira a Kobru 11, jen tady to Reacher "dovedl" k větší dokonalosti. Prostě klasické béčko, které odsýpá, ale díru do mozkových závitů rozhodně nevypálí. Na rozdíl od (nejen) Jackových pistolí. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série byla o něco sympatičtější, jelikož se odehrávala v malém městečku a hodně evokovala mé oblíbené Banshee a taky to byla Reacherova sólovka, zde mu přibyde tým, takže má o něco méně prostoru a krom sexy Serindy Swan mě ten tým příliš nezaujal, ale nevadí. Ritchson se do téhle role hodně hodí, nabral na svalové hmotě a je z něj už slušný hovado, který láme končetiny pohou ranou ( tohle se mi tady líbí ta kontaktní a brutální akce, kde se lámou končetiny ve velkém), ovšem chybí tu výraznější fight jak z jedničky toalety ve vězení. Dějově to taky není špatný, terminátor záporák v pohodě a o napětí a zábavu tu rozhodně není nouze. Tahle série má pořád, co nabídnout.  A teď by to chtělo nějaký akční filmový nátěr s Ritchsonem.8/10. ()

MI-380 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už kniha mě zklamala, netypický Reacher. Ten typický pracuje vždy samotářsky, jen občas se spojí s Neglyovou nebo nějakou jinou kráskou z bezpečnostních služeb a spravedlnost nastoluje s minimem svědků. I druhá řada mě zklamala: moc řečí, nesmyslné honičky, a až moc nesmrtelných hrdinů. Ten má být jenom jeden, Ritchson je ten pravý. Doufám, příště pojede podle lepšího scénáře. 55% ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Reacher’s back a je to zase parádní béčková jízda. Je ti sice jasné že se klaďasům nic nestane (i když jedna výjimka se přeci jen najde), ale i tak je postupná likvidace všeho a všech prostřednictvím Reachera a jeho týmu přímočaře uspokojující. Finále s vrtulníkem je sice hodně přehnané i na Reachera jakožto chodící tank, ale to mu celkem v klidu odpustím. Stejně jako to že se druhá řada veze na těch nejzákladnějších klišé a vteřinovém timingu. Přeci jen to nikdy neměla být žádná hluboká podivaná s přesahem a v rámci žánru to splnilo přesně to co sem čekal…80% ()

Galerie (76)

Zajímavosti (11)

  • Batoh, který je na začátku epizody položený v kuchyni na baru, mění svou polohu. (Duoscop)
  • Na konci epizody hraje píseň „Super Bon Bon“ od Soul Coughing. (Duoscop)

Reklama

Reklama