Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zandalee je poněkud neobvyklé jméno dívky, která je vrcholem jedné z nesčetných filmových verzí milostného trojúhelníku. Zandalee žije se svým manželem Thierry Martinem v New Orleansu a její představy o životě se stále více rozchází se skutečností. Romantický mladík toužící po spisovatelské dráze totiž vyměnil verše, jimiž dívku okouzlil, za luxusní oblek ušitý na míru, aby převzal vedení podniku po zemřelém otci. Není divu, že bohémská dívka, na kterou už mu nezbývá čas, podlehne kouzlu manželova kamaráda z dětství, bouřliváckého malíře Johnnyho Collinse. Pod zástěrkou joggingu se milenci scházejí v Johnnyho ateliéru k milostným schůzkám. Je však jisté, že vášnivý vztah nemůže zůstat dlouho utajen a mezi jeho aktéry se schyluje k nevyhnutelné tragédii. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

Indiana 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl opravdu špatnej film, asi vůbec nejhorší, co jsem měl tu čest s Cagem vidět. Připomínalo mi to spíš něco z Jižní Ameriky, čemu se náhodou upsalo několik skvělých herců (namátkou ještě Judge Reinhold, Marisa Tomei nebo Steve Buscemi). ()

movie 

všechny recenze uživatele

Nechápu, jak mohl někdo napsat tak stupidní dialogy - kromě jiného...A kde se v tom filmu sebrala taková víceméně hvězdná elita...ještě véc otazníků!!!! ()

Reklama

claudel 

všechny recenze uživatele

Prvních dvacet minut mě zaujalo, a pak už jsem se nějak přestal soustředit, myslel na jiné věci a těšil se, až to skončí. Dlouho jsem žádný film s Nicholasem Cagem neviděl a tohle tedy nebyla šťastná volba. ()

Griswold 

všechny recenze uživatele

Já nevim co to mělo bejt ale rozhodně de o Cageův nejhorší film. Vypadá tu jak pasák, spí s manželkou svýho nejlepšího kámoše a maluje po ní přitom barvama. Když má depky tak naopak maluje barvama po sobě a cholericky u toho řve a podupává nohama po zemi (normálně bych se v takový situaci aspon začal smát, ale tady sem na to už jenom koukal s vážnym nechápavym výrazem a to mi prosim bylo asi 12 let). No a jako třešnička na dortu tam chvílema projede Steve Buscemi jako popelář a divně se zagebí...tohle byla vážně mega blbost. ()

imados 

všechny recenze uživatele

Nuda, nuda, šeď, šeď. Taktéž nechápu, proč v tomhle filmu hrál Nicolas Cage. Stokrát omílané a zpracované téma milostného trojúhelníku působí naprosto vlažně, dialogy jsou bezkrevné, Judge Reinhold je strnulý a nezachrání to ani půvab hlavní představitelky. Nicholas Cage natočil a doufám, že ještě natočí spoustu mnohem lepších filmů. ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama