Reklama

Reklama

Policista Frank McBain, přezdívaný "Neprůstřelný", je pověřen nejdůležitějším úkolem své kariéry. Musí zachránit Thunderblast - dokonale vyzbrojené a téměř nezničitelné obrněné vozidlo, které se dostalo do rukou teroristů. Když McBain objeví jejich tábor, musí využít všechny své schopnosti k tomu, aby nejen zachránil vozidlo, ale také osvobodil rukojmí a vyřídil si účty se svým starým nepřítelem... (Guild Home Video)

(více)

Recenze (10)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Klasicke osemdesiatkove tupe becko jeden muz vs. armada chipmunkov, ktorych vystriela jak na beziacom pase. Pritom zaciatok odohravajuci sa v USA je velmi nadejny, pretoze to vyzera ako buddy movie policajny akcny film s neskutocne vtipne hlaskujucou dvojkou Busey - Rasulala (kurva to je priezvisko), ktora nahana partu zmrzlinarov, ktory predavaju zbrane (to pochopite, ked to uvidite). No a jeden zo zmrzlinarov je mlady Danny Trejo, ktory vybali gulomet a poriadne to roztoci jak mexicky Rambo. Bohuzial po tejto zabavnej epizodke sa dej presunie do nejakeho mexickeho prdelakova, kde banda mexicanov prepadne konvoj a ukradne (co ine od nich cakat?) nabuchany smrtonosny supertank (ten a pozna podla toho, ze ma pohodlne kresla, milion velkych televizorov a luxusny kavovar). Nastastie je tento tank stary rasista, takze kdejaku mexicku luzu k sebe nepripusti. Ale hrôzostrasne anglictinu znasilnujuci zaporaci mucia jedinu osobu, ktory ich môze naucit ovladat tank, tym, ze sa od nej nechaju zakazdym urazat dovtedy, kym jej nedôjdu nadavky. Takze sa nas chrabri hrdina Buseyx vydava na misiu aby ju zachranil, doviezol to divne vyfintene vozitko a pritom zabil vsetkych bad gayov. Bohuzial v tejto casti nastava problem, pretoze to uz nie je taka sranda aj ked sa zakazdym najdu sceny, ked sa pobavite na ucet tvorcov. Napriklad Garyho prepadova taktika slon v porcelane alebo jeho utek zo zajatia je fakt švanda. Zaporaci su zo zaciatku zabavny vdaka ich neschopnosti, ale po chvili sa to, ze si nedokazu vydobyt respekt zmeni v zapor. Akcne sceny tiez postupne zdegeneruju. Uvodna nahanacka je dost cool, ale postupne aj ked vybuchuje kdečo, tak to zacne dost nudit. Takze vysledok je film, ktory zo zaciatku bavi svojou kvalitnou akciou a hlaskami, ale s pribudajucimi minutami cim, dalej tym viac nudi a iba obcas pobavi nejakou volovinou na jeho ucet. 4/10. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Slaboducha akcnak s Gary Buseym /Smrtonosna Zbran, Bod Zlomu 1991/ od rezisera Karvera /Osamely Vlk McQuade, Reka Smrti s Donaldom Pleasence/. Pribeh je blby, divaka navnadi zaciatok, ale potom film sklzne do balastu, kde odznie tak akurat kopa prazdnych dialogov a samoucelnej akcie. Busey nikdy nevedel hrat, a ucast mladeho Danny Treja som mal na haku : 30 % ()

Reklama

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Solidní 80. béčko, které mohlo opravdu vzniknout jen za vlády Ronalda Reagana. Busey je v tomhle filmu ve špičkové formě, hláškuje o stošest a člověk se ani nediví, že mu hollywoodské šlapky přezdívaly Scary Abusey. Jinak akce je překvapivě dostatek a film je opravdu docela nadupaný. Režisér Carver není žádná videoklipová měkota, ale poctivý béčkař, takže všechno je natočené přehledně. Příběh není nic extra, ale neurazí a po řemeslné a intelektuální stránce film připomíná o něco skromější verzi Invaze do USA. Herci v rolích padouchů super a jejich likvidace taky. Jednoho zajedou tankem a druhýho Busey střelí do hlavy přímo přes rudou hvězdu na beranici. Prostě nádhera. Neprůstřelný je pro milovníky osmdesátkové akce povinnost. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Busey je fakt frajer žmolí tabák partakovi do držky, drancá si to s džípem pustinou, netrefí si cigo do zubů, votačí se přivazanej na nějakým kole a stíhá u toho cenit ty svoje blondaty vlasy. Zaporaci..Tagawa a Trejo se tu (na štěstí pro ně) jen mihnou účinkem..hlavní slovo dostává franknštajnovo monstrum a ulízlej vtipalek vojín uzina maj v zajetí vojandy asi z M*A*S*H, že jsou tak důležití a Bazy je musí zachránit, leč chce asi na dychanek s tou blondatou vojandou, i když se mu doma práší na manželku..jakej to spravnak..všichni tam tvoří fascinující a zábavné seskupení, až mi ztoho ztekla veškerá zubní sklovina. Akce zábavná asi jako báby v kauflandu dychtící po slevach. Jedna hvězda za Bazyho a jeho vtípky o kterých ani sám nevěděl. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tohle mě totálně nebavilo. Těšil jsem se konečně na zábavný starý béčko u kterýho se s chutí zasměju, ale tady se jde zasmát jenom nad debilitou tvůrců, přitom námět je lákavej, obsazení špičkový, tak kde se stala chyba? asi hlavně v tom, že se to podle mě celý bere až nepřiměřeně vážně, není to ani zdaleka tak vtipný jak by mohlo bejt. Busey je sice dobrá držka, ale sám tenhle hrozně staticky a znuděně působící film nemá šanci utáhnout. Tím spíš, že ani Henry Silva rozený pro role různých psychotických zabijáků se tu vůbec nepředvede dvakrát hanba! řemeslně by to na 2* bylo, ale já je nedám, protože takhle slabej film jsem teda nečekal.20% ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v americkém městě Los Angeles. (Terva)
  • Ve filmu se objevují sovětské vrtulníky Mi-24 Hind a bitevní křižník S-62 "Sikorsky". (Terva)

Reklama

Reklama