Reklama

Reklama

Zasažena náhlým blahobytem

  • Itálie Colpita da improvviso benessere (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Krásná Betty pracuje v římské tržnici, kde celé dny prodává ryby a sní o tom, že jednou pohádkově zbohatne. Její přítel Luiso je celkem k ničemu, nikde nepracuje a má anarchistické nápady. Jednoho dne však Betty v jejím stánku navštíví kontrolor Gigi, který v tržnici přísně dohlíží na hygienu a tím přivolá na sličnou prodavačku ryb spoustu starostí a problémů. (MVanis)

(více)

Recenze (4)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Takové rozhárané. Betty je chvíli Luisem, pak s Gigim, pak jí hygienik uteče a několikrát se vrací. Ale je to italský film, takže cajk. A dabingu: To, co předvádí Eva Hudečková, nemá obdoby. Kouzlí s hlasem, a Petr Oliva s Ladislavem Mrkvičkou jí zdatně sekundují. Řím a potažmo celá Itálie ještě mnoho desítek let po válce nebyl snadným místem k životu. Pár věcí jsem nepochytal, jakoby chybělo vysvětlení. Na druhou stranu tím pěkně posouvali děj dál. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

ČESKOSLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: ČST 1 = 22.12.1979, réžia slovenského znenia (ČST Bratislava) = ETELA BALGOVÁ - HARANTOVÁ (11.11.2016) ()

rivah 

všechny recenze uživatele

Prodavačka ryb na trhu touží zbohatnout, najednou se jí to povede....S energickou Giovannou Ralli a jejím druhem, lenošným Frankem Cittim...Zhlédnuto v originále. ()

garry 

všechny recenze uživatele

Nejlepší je přítel anarchista. Ráno v posteli obviní podnikatelku že je kapitalistka, která vykořisťuje pracující a pak se obrátí na pravý bok a spí dál. Kapitalistka musí jít dřít na trh. Anarchista v poledne vstane udělá si snídani a pak jde položit k soše Giordana Bruna na Campo de Fiori kytičku. Při té příležitosti nafackuje jezuitovi a obviní ho z upálení Giordana Bruna. Prostě hlína. ()

Reklama

Reklama