Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nikdo neví, kdo to je. Nikdo neví, odkud přichází. Nikdo neví, kdy se objeví. Muž v černém se vynoří ze tmy americké občanské války a zapíchne do země kříž. Čí je na něm jméno, ten brzy zemře. Nezná slitování. Nezná strach. Mluví za něj jen jeho kolt. Tři muži se brzy dočkají odplaty za svou zradu. (špaček421)

Recenze (11)

Tormentor665 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že Steffenův nejlepší výkon. Dodal bych, že špageťák s prvky horroru může být buď naprostý průser, nebo super dílo a tady to bude to druhé. Herci sice béčkoví, ale snaží se a to je dobře. Zaujme především pseudo-Kinski. Začátek je skvostný a zbytek filmu se drží vysoce nadprůměrně. Rozhodně doporučuji! P.S. Zkuste si na nějakém večírku tu hru s házením zapáleného dynamitu:-) ()

VanBradley89 

všechny recenze uživatele

Django mysteriózní, Tajemná atmosféra. Zajímavý námět. Bohužel slabší scénář a provedení. Skvělá první půl hodina. Hlavní záporák nic moc. To ten jeho vyšinutej bratr mi připadal mnohem lepší. Mrtvých bylo habaděj. V jednu chvíli to bylo jak ve slasheru. Noční město a Django postupně zabíjející jednoho muže po druhém. Dokonce došlo i na scénu: Musíme zůstat pohromadě. Jen jsem nezjistil co, byl Django zač. Jestli přízrak. Někde se vynořil a zase zmizel. Nebo živej chlapík. Protože je postřelen a krvácí. No a když to krvácí tak to můžeme zabít. Líbilo se mi to, ale měl sem větší očekávání. Takže teď vládne mírné zklamání. ()

Reklama

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Má to celkom solídnu atmosféru, Django sa zjavuje a zase mizne ako nejaký prízrak... a inak tam nie je nič, čo by stálo za pozornosť. Steffen je hrozný herec a celý čas sa tvári, akoby sa chystal vysrať náhrobok. ()

YURAyura 

všechny recenze uživatele

4/10 - Takovy italsky poctivy spagetacek se vsim, co k tomu patri - pekne exteriery, spinavi zapornaci, tisice svisticich kulek, dlouhe zabery a docela zajimavy hlavni hrdina, co toho moc nenamluvi, zato je rychlejsi nez jeho stin... Nedokazu presene louskout co, ale neco mi na tom strasne lezlo na nervy, ac mam tento zanr dost v oblibe... ()

špaček421 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem ve stejný den jako Django Kill, a líbilo se mi to určitě víc. Přestože tohle má taky náběh k hororu, (a trochu spoileroidně prozradím, že u obou filmů jsem uvažoval, jestli je hrdina živej, nebo zombie či duch), tak tady spíše než krvavé scény se buduje atmosféra strachu. Příběh sice není nijak propracovaný, ale na to jsem si už u Steffena zvykl. Nicméně Steffen tady geniálně využil toho, že není moc dobrý herec. Žádné srdceryvné scény. Žádné emoce. Django se prostě sem tam vynoří ze tmy a někoho odpráskne. Čím méně mluví a možná i čím vzácněji se objevuje, tím lépe. Pravda, pár obvyklých žertíků si Steffen neodpustil, ale ty jenom přispívají k celku. Jako vždycky není ani jedna postava kladná. Hlavní záporák je sice poněkud nevýrazný, ale převyšuje ho Luciano Rossi jako jeho šílený bratr. V téhle roli se může směle měřit s Kinskim. Výrazná ženská postava, hraná Radou Rassimovovou, se nestačí nijak zvlášť zprotivit. Je to spíš pozitivní postava, přestože jí jde hlavně o peníze. Samozřejmě, že všechno není tak super. Příběh, jak jsem psal, je příliš jednoduchý, a verze, kterou jsem sledoval, se mi zdála poněkud sestříhaná. Jako by kousky scén chyběly. Nejhorší pak byla hudba, která se k filmu příliš nehodila. Režisér Garrone mě pak potěšil tím, že si od No room to die odpustil podivné úhly kamery a přestože kamera je zajímavá, nic nepůsobí nepatřičně. Snad akorát, nezkoušel jsem to teda, ale svítící lampa by asi nevrhala takovej stín, ne? ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama