Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tvrdohlavý, ale zásadový a čestný polda Dakota Smith se nespokojí s několika neurčitými odpověďmi, když je partner zavražděn. Je odhodlán najít toho, kdo jeho parťáka zabil a předat ho spravedlnosti bez ohledu na překážky. Pouští se do pátrání na vlastní pěst a postupně odhaluje bující špinavé kšefty, které vedou od těch nejspodnějších příček policejního sboru až k nejvyšším místům radnice. Přestože se ocitá ve stále větším nebezpečí, není Dakota z těch, kteří by se nechali zastrašit nebo zastavit. Je jasné, že se nezastaví dřív než zákon zvítězí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Nudný béčko z hromadou už tehdy vysychajících levných filmových hvězd. Vlastně jsem na to narazil úplnou náhodou, ale kdybych se tomu vyhnul, tak by se nic nestalo...20% ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Film dýchajúci atmosférou svojej doby. Veľký černoch fajčí dlhé cigary, nosí chromovaný Desert Eagle a mláti lotrov, aby zistil, že medzi policajtami je niečo hnilé... Až nezdravo pozliepaný scenár s krehkou dejovou líniou, pár fajn fórikmi a zaujímavou ústrednou melódiou... Toto som chcel napísať, keď som si mylsel, že je to z 80-tych rokv. Keďže je to 2000-ka asi by som mal dať dole jednu hviezdu, hm... ()

Reklama

Galerie (5)

Reklama

Reklama