Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když je americký inženýr Harry Bruck unesen jihoamerickými partyzány a představitelé vlády zůstávají nečinní, rozhodnou se jeho přátelé rozjet záchrannou akci na vlastní pěst. Brzy ovšem poznají, že to nebude žádná procházka rajskou zahradou... (MacGuffin)

Recenze (8)

Rainey13 

všechny recenze uživatele

Naivní, vtipné a hlavně americké. Pokud chce někdo sledovat, jak se z hloupých Američanů stávají zruční válečníci, tak do toho! ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Za mě solidní akčňák z 80. let, kterej má svý problémy, ale dají se přehlídnout. Režisér se údajně odmítl pod film podepsat, protože z něj mimojiné vypadly i sekvence, ve kterých válečnej veterán Duvall cvičí skupinku zachránců a snaží se z dělňasů udělal vojáky, co obstojí v džungli. Celkově to ale nehraje roli, protože celej nápad, jak se během 10 dnů stanou z normálních chlápků frajeři, co zlikvidujou drogovej kartel, je natolik přitaženej za vlasy, že by filmu nepomohly ani sekvence, kde hlavní hrdinové cvičí celej rok. Takže pokud člověk zapomene, že je to celý naprosto nevěrohodný, dostane solidní akčně-dobrodružnej film, ve kterým z herců pobaví Duvall a hlavně Busey, kterej tu bombasticky animálně přehrává. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tohle mi hodně připomnělo film McBain. Hlavně teda tím obdobným námětem i když pravda tohle tady bylo dřív a navíc to v sobě nese ty typicky zábavné znaky bezstarostné osmdesátkové naivity. Pravda není to nic extra a vznikly v tý době i větší pecky, ale lepší průměr? Proč ne.60% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Našinec chodí cez víkend rybárčiť, ale americkí robotníci si chodia cez víkend do Kolumbie zastrieľať po nejakých tých narkobarónoch. Najmú si k tomu aj drsného sprievodcu Roberta Duvalla, ktorý prejde veľmi náročným prijímacím sitom a všetko im to zaplatí tradične veľkozubí magor Gary Busey, ktorý si chce doplniť svoju zbierku zvieracích hláv o nejakú tú ľudskú. Čakal som, že tam bude viac akcie, ale prvú hodinku sa naša parta zmätene poflakuje v Kolumbii a až v poslednej polhodinke sa dočkáme dvoch prestreliek. Nie sú natočené nijak výnimočne, ale zvuk zbraní mal poriadne grády. Samozrejme to schytajú najväčší borci, zato parte babrákov, ktorí sa hrajú na Ramba praje nováčikovské šťastie. Nakoniec ani nie je také absurdné, že vystrieľali tú bandu podobne neschopných zloduchov. Výsledkom je celkom zábavný akčniak z éry, keď Rambo vyhral vojnu vo Vietname. Ale akcie tam mohlo byť viac. 6/10. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama