Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ranní vstávání není občas žádná legrace. Své o tom ví i Norman Pitkin, který ovšem jinak spokojeně pracuje se svou kobylkou Nellie v malé mlékárničce pana Grimsdala. Idylický chod podniku ohrozí až nekalé metody konkurenčních Konsolidovaných mlékáren, moderního mamutího podniku řízeného bezohledným panem Hunterem. Grimsdalově mlékárně náhle hrozí krach. Když je Pitkin donucen vzdát se své milované Nellie, rozhodne se konečně jednat... (dopitak)

(více)

Recenze (6)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Asi zatím nejhorší film Normana Wisdoma, co jsem viděl. Fundament byl přitom postaven dobře, zastaralá soukromá mlékárna se ziskem sotva se rovnajícím nákladům je vytlačovanána z města moderním velkopodnikem, vyřizujícím si své účty skrz své zaměstnance. Tady bych viděl potenciál - Norman je člověk, který se nebojí prvních patnáct minut filmu nedělat nic jiného, než jen parodovat ranní stereotyp (známe to všichni, když se po ránu slepě potácíme do koupelny)- budiž, po té čtvrthodině gagů přichází základní zápletka- kluci mlíkaři si to rozdávají o zákazníky přímo na ulici (a tady se dalo těžit, jen to trochu promyslet). Potom ale bohužel scénář uhýbá, hrajeme golf a šplháme po stromech, a když už není kudy kam, vyřešíme zápletku (předvídatelnou) tak jak ji Asher vyřešil (nehodlám tolik spoilerovat).__Scénář je tedy to hlavní, co Ranní ptáče poslalo (tentokrát) do kolen. Zbytek zařídil (překvapivě) sám Wisdom, který to v tomhle filmu už občas lehce přehání (třeba scény s Mrs. Hoskins). ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Posledné, štvrté stretnutie s Normanom Pitkinom ( Norman Wisdom ). Tentokrát ako roznášač mlieka bojuje so svojim šéfom proti silnej a zmodernizovanej konkurencii. Film ponúka mnoho situačného humoru takého príznačného pre tohto britského komika. Druhý komentár. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Norman Wisdom v barvě a rovnou začíná scénou, která je v podstatě beze slov. Je to zajímavý kontrast, kdy jako by se vracel ke grotesce, ale technologie už jde kupředu a není možné ji ignorovat. Mlékař Pitkin je výbornou postavou, která zde má naprosto nové gagy, jež vycházejí z jeho profese. Zase jednou povedená zábava. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Obchodne prostredie je drsne, konkurencia tvrda. Tuna ide o mliekarne a veci s tym suvisiace. Reziser Asher mi bol dost neznamy, herci sa ale snazili. Dialogy naprosto vyborne, viac´takychto filmov  : 82 % ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Tak tento snímeček je filmu „A Stitch in Time“ jednoznačně nejblíže. Gagy jedou jeden po druhém, hlucho sice je, ale jen místy a dá se snést. To co pan Wisdom tady hraje a vyvádí je psáno přesně pro něj. On to ví a dokáže toho silně využít. Pořádně jsem se zasmál a pobavil. Dění na golfovém hřišti se prostě musí vidět. Na konci filmu potěšily krásně průhledné triky.  90 %  ()

Reklama

Reklama