Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Co začíná jako rivalita při soutěži ve střelbě z pistole, končí osudovýmn soubojem mezi dvěma muži. Inspektor Miu (Alex Fong) se pravidelně účastní střeleckých soutěží, jediný kdo je stejně dobrý, ba dokonce lepší, je bývalý účastník soutěží Rick (Leslie Cheung), který se věnuje výcviku ve sportovní střelbě a úpravě zbraní. Jednou je na soutěži jeho soupeřem Miu, oba získají shodný počet bodů, ale finální kolo díky jisté událostí nemohlo proběhnout. Jejich měření sil tak zůstalo prozatím bez výsledku, ale to se změní... (Vavča)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Adrian 

všechny recenze uživatele

Neosuchany namet v dobre znamej zanrovej skatulke. Navyse viacere vychytavky v obraze i zvuku, ktore vrcholne okamihy obzvlastnuju o to s vacsim potesenim, o co viac poznate primarne ukotvenie pouzitych vychytavok. Finale len presne umiestnuje postavy tam kam patria a kde im to najviac sekne - na filmove platno. Smerom ku mne dalsi maly klenot z minulosti. PS: Uvidime ako sa Alex Fong postavy inspektora Miu zhosti tento rok (2010) uz po treti krat (druhy krat to bolo vo vybornom One Nite in Mongkok) v kvazi volnom pokracovani s nazvom Triple tap v reziii Dereka Yee (na Double tap sa podielal iba ako scenarista). ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo jiné kafe, než Triple Tap. Leslie Cheung je prostě pan Herec, jeho postava je tak uvěřitlená, zejména ten přerod na jiný charakter po jisté události. Herecky film táhne neskutečným způsobme nahoru, Alex Fong je důstojný protivník (stejně jsem fandil Lesliemu:), ale patří prostě výkonostně tak o třídu níže, než Leslie(taky kdo se mu může rovnat?!) přesto na mě zapůsobil velmi dobrým dojmem. Souboje sportovními pistolemi jsou fakt napínavé, dobře natočené, film má silnou atmosféru, napětí. Myslím, že tohle si vychutnám při repríze ještě více. Obsah brzy dodám. ()

Reklama

Reklama