Reklama

Reklama

Univerzální voják: Bratři ve zbrani

(TV film)
  • Česko Univerzální voják (více)

Bratři ve zbrani proti armádě recyklovaných žoldáků.  Luc Devreux a Veronica Roberts objeví a probudí z desetiletého umělého spánku dlouho nezvěstného Lucova bratra. Oba bratři se spolu nyní snaží odhalit tajemství projektu Unisol, který vede žoldák Otto Mazur. Zdá se, že se z těl mrtvých vojáků pokouší vybudovat neporazitelnou armádu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (29)

majo25 

všechny recenze uživatele

Televízny film, ktorý chcel pokračovať tam, kde skončila pôvodna kinoverzia. S inými hercami, s diametrálne iným rozpočtom a s oveľa slabšou zápletkou. Pár známych hercov a viacmenej sympatické nové tváre to nepochovali úplne. Aj akcia a efekty vzhľadom na televízne spracovanie nie sú zlé. Jednoducho, kto čaká akciu a jednoduchý príbeh na odreagovanie, dočká sa. Viac nemá čo ponúknuť. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 5/10 Hudba 4/10 Efekty 4/10/// +děj navazuje na úplně první film -jednoduchý příběh, béčkové vyznění/// Film který ničím nevynikne a jeho děj by se dal označit nejlépe jako jedna epizoda ze seriálu. Přesto mě film nenudil a jsem za něj celkem rád, určitě si stojí lépe než oficiální pokračování. Jo a líbil se mi Gary Busey jako záporák :-)./// Celkem 47%/// ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Z celýho filmu jsem byl šíleně zmatenej, úplně jinej film než Univerzální voják od Emmericha ale pokračuje jakoby stále. No měl jsem na začátku dost bordel, pak se to jak takž uklidnilo a já si vychutnal akční film, který sice má snad všechny klišé akčního béčka které jde vůbec mít, ale já se vůbec nenudil a tak jsem byl fakt celkem spokojen, navíc pár slušných herců k tomu. Jen škoda že 2 díl byl o něco slabší. ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Debilní bratři ve zbrani proti několika zrecyklovaných chlápků. Jestli byl Univerzální voják akční béčko, tak Bratři ve zbrani je ubohý neakční déčko. Luc v podání Matta Battaglii je nevim proč zase myšlením jako na začátku jedničky, neumí kopat, neumí dát pěstí, jen debilně kouká a sleduje Chandru West, která je sice pěkná, ale tím její přednosti končí. O tom, že akční scény jsou zoufalý a je jich asi 5 v celkové délce šesti minut nemusím ani psát. Třeba final fight spočívá ve 4 pěstích (zpomalených), jednom drtiči odpadků a jedný rádoby cool hlášce. Objímačka, ještě zastřelit záporáka, který beze zbraně a ve zpomaleném záběru běží s rozevřenými pažemi, jako by chtěl dvojici obejmout a může se jít domu. Nechápu smysl těhlech filmů. A pokud je pravda, že to měl být pilot seriálu, tak se nedivím, že nikdy nic nevzniklo. PS - Plakát k filmu je další do mé oblíbené sbírky "dejme na plakát známý xicht, hlavní role nehlavní role". Burt Reynolds, který je na plakátu je pouze v poslední scéně a je vidět 2 sekundy. ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Už si nepamätám detaily, keďže som to videl pred rokmi na Prime alebo nejakej podobnej brakovej televízii. Vedel som, že to bude zlé, ale kvôli celkom solídnemu obsadeniu som čakal, že tam budú aspoň pozerateľné bitky a drsniaci typu Busey budú hádzať drsné grimasy. Ale akcie tam bolo minimum a všetci zúčastnení pôsobili znudene. Takže jeden bod dávam maximálne tak za názov Univerzálny vojak. 1/10 ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Film a jeho další pokračování měli být původně pilotními filmy k zamýšlenému televiznímu seriálu. (Terva)

Reklama

Reklama