Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladík, který pracuje jako obsluha u čerpací stanice, byl neprávem obviněný z vraždy. Nyní musí vzít právo do vlastních rukou a hlavně najít trestance, kteří utekli z vězení a unesli jeho přítelkyni... Dívka se zamilovala do mladíka, který pracuje jako obsluha čerpací stanice a vídá se s ním proti otcově vůli. Její otec je šerif a krátce po konfrontaci s přítelem své dcery je zavražděn uprchlými trestanci a dívka unesena. Všichni jsou ale přesvědčeni, že šerifa zabil mladík a poté utekl s jeho dcerou. Ve skutečnosti ale mladík pronásleduje opravdové kriminálníky, ovšem je mu je v patách policie... (HBO Europe)

(více)

Recenze (6)

Terva 

všechny recenze uživatele

Říkal jsem si, že když má spoluscénář Frank Darabount, tak že to bude dobré. Nakonec je takový průměr. CITÁT - Nemusíme kupovet pivo, stačí si ho jen na chvilku půjčit........ ()

dyfur 

všechny recenze uživatele

....v 80-tich rokoch za socializmu by to malo v TV úspech....v dnešnej dobe na HBO MAX to beriem ako filmový retrovýlet.....slabé po každej stránke .... ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Průměrný thriller o mladíkovi, kterému parta psychopatů unese holku a on se rozhodně jí zachránit. Nic velkýho ale Peter Greene je celkem slušnej magor a chvílemi z něj šel i strach. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Televizní road thriller o Romeovi a Julii z pouště, kdy Julii unese banda uprchlých věznů a Romeo-mladý závodník je jim v patách. Pouštní kulisy jsou pěkné, auta taky, občas něco pěkně nedigitálně bouchne a obsazení čítá řadu méně známých tváří (a Amelia Heinle vypadá jako sestra Liv Tyler), ale scénář i honičky jsou zoufale nenápadité a bez napětí a Peter Greene hraje dost nudného kriminálníka, co jen občas někoho odpráskne (za zmínku stojí jen vychutnané přejetí rukou jeho kumpánovi). ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama