Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(12)

Obsahy(1)

Britská surrealistická komediální show autorů úspěšného sitcomu Father Ted (Otec Ted), kteří pokračují v tradici skupiny Monty Python. (oficiální text distributora)

Recenze (113)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Srovnávat tohle s Monty Pythony nejde. Sice humor je i zde stejně jako u Pythonů pro leckoho hůře stravitelný a hrané pasáže střídají animované, ale i tak je to někde jinde. Většina skečů je dost povedených a líbí se mi i ta záliba v absurdním humoru. Velmi si sedl český dabing a nejvíce u komentování všech těch turnajů v zírání. V hraných pasážích mi celá pětka také sedla. Náš divák asi bude nejvíce znát Simona Pegga. Je to za slabší 4 hvězdy, ale je. Dávám tedy 4 kapičky potu při mistrovství v zírání! * * * * ()

Eddard 

všechny recenze uživatele

Vtipná, řádně trhlá záležitost, za kterou se tradice britského humoru rozhodně stydět nemusí. S Cirkusem bych to však vůbec nesrovnával. Některé skeče jsou špičkové, ale tu a tam se najde slabší až ubohý článek. V mých očích mu trochu ubírájí i vatovité vložky v podobě "Mistrovství světa v zírání", které přestávají bavit už po druhém, třetím díle a samozřejmě (nezaslouženě) - jak už tomu ostatně bývá - český dabing. Proč to jednoduše neotitulkovat??? 70% ()

Reklama

ZackSawyer 

všechny recenze uživatele

Uchvácen mezinárodnim mistrovstvim v zíráni, kdy borci opravdu těžce bojují proti sobě, zjišťuji, že po velmi dlouhé době se na světlo světa vyloupla parádní show plná skečů alá Monty Python. Pythoni jsou hřejivý kabátek, Big Train je, ale slušná vesta, ve které vám také zima nebude a umí zahřát. Zejména Simon Pegg je excelentní. Některé scénky jsou totální nuda, některé oplývají originalitou a absurdností tak, jako u předchůdců. A to mě právě baví. Zkuste, za podívání nic nedáte ;-) Neviděl jsem ještě všechny díly tak si nechám hodnotící rezervu ;-) ()

Gaskin 

všechny recenze uživatele

Jednou, když jsem se v noci vrátil z práce, listoval jsem programy a brakoval při tom ledničku. V tom jsem zahlédl scénu, jak muž roztlačuje syna na kole, očividně ho učí jezdit, a dítě vzplane. To mě posadilo a následný sled gagů mne nenechal se nesmát. Ukázalo mi to, že britské komedie nekončí za červeným trpaslíkem a monty pythony a otevřelo měsíce zábavy v nacházení nových seriálů vtipných k popukání. ()

JosefTomas 

všechny recenze uživatele

Problém Velkovlaku je, že jeho specifický humor si nemusí oblíbit každý a záleží jen a jen na něm, jak jednotlivé skeče dokáže přijmout. Proto jen 55%. Některé scénky jsou výborné, ale jiné naopak až smutně trapné a některé jejich opakování i dost kazí význam (viz soutěž v zírání, na poprvé dobré, poté už trapné) ()

Zajímavosti (4)

  • Píseň "Big Train" byla nahrána Maxem Gregerem a jeho orchestrem. (PußyMagnet)
  • Oceněno jako "Best 'Broken Comedy' Show" na British Comedy Awards v roce 1999. (PußyMagnet)
  • Scéna Stare-Out (soutěž v zírání) je založena na knize Paula Hatcherera a je animována Chrisem Shepherdem. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama