Reklama

Reklama

Zatraceně divná jízda

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Čtveřice kamarádů, Cole (Breckin Meyer), Angie (Tanya Allen), Bruce (Jake Busey) a Wendy (Denise Richards) se vydávají v autech na velký závod napříč státy. Avšak v této jízdě nejde pouze o vítězství v závodu, ale také o zabezpečení marihuany, kterou vypěstoval právě uvězněný bratr Angie. Dostanou se do cíle dříve než policie? (ArnoldJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

Tyler 

všechny recenze uživatele

Dost neznámý film, který šel rovnou na video. Jde v podstatě o road-movie, ve které se čtveřice hrdinů snaží dostat ke skleníku plnému marihuany dříve než ho najdou policajti. Ale o marjánku jde až v poslední řadě. Hlavní jsou mezilidské vztahy, které po cestě projdou hodně zkouškami. Je to dobře napsané, je to zábavné a hraje v tom Denise Richards, takže je opravdu na co koukat. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Už název je mimo realitu. Marně jsem čekal, kdy se tedy něco divného začne dít a ono se až do konce snímku nedělo nic. Mládež prostě jede autem a protože tím pádem spolu tráví spoustu času, jejich vztahy se mezi sebou postupně vyobrazují do souvislostí. Nic víc, nic míň. Zábava? A kde? Jen nuda a šeď. Děj není nijak komplikovaný a udržuje si své ponuré tempo. Očekával jsem víc. A ono očekávání se nenaplnilo. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Závodit v kabrioletech na krátkých úsecích? Nuda. Ale rozdat si to napříč Kanadou, to už je jiná jízda! Zvláště když vás doprovázejí vaše bláznivé holky a jedna z nich ví, jak si slušně přivydělat na účet bratra, který tajně pěstuje marihuanu! Scénář : Matthew Gissing. Kamera : Brian Pearson. Hudba : Neil Weisensel ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Proč už s tím nedáš pokoj ??" - "Proč ?? Nějak nemůžu dostat z hlavy obrázek tebe ožralýho namol s pivem v jedný ruce a jejím prsem v tý druhý.." ;) ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama