Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jednoho dne policisté naleznou v nádrži s kyselinou dlouho pohřešovanou dceru novinářky Klaudie. Ta se po smrti své dcery rozvádí s manželem a žije sama s vydatnou podporou antidepresiv. Po šesti letech zazvoní telefon, ve kterém se jí ozve hlas její dcery. Klaudia společně s bývalým policistou po ní začíná pátrat. (Chatterer)

Recenze (45)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Od prvej sekundy s veľkým rešpektom tváriaci sa psychothriller zaváňajúci mysterióznom rozprávajúci príbeh o odcudzení, brutálnom zohavení maloletej dcérky jednej obyčajnej rodine, ktorá si to vôbec nezaslúži. Do poslednej sekundy sľubujúc kráľovské vyvrcholenie. A čo bolo potom? Oči pre plač a zaťatú päsť uloženú do džbánu na ľad pre šampanské s krvavými hánkami po úderoch do steny zato, že človek čakal 90 minút na niečo čo ani z ďaleka nedostal. A horor? Ani omylom. Jedine tak veľmi silná predstava príbehu do skutočnej reality - to je, ale málo, pramálo. Dnes už nestačí povedať: "U nás v pivnici straší." ()

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Španiely zase raz dokázali, že vedia ako na poriadne horory. Aj keď toto je viac menej krimi s tuhou atmosférou, ale nevadí. Dej je fakt vynikajúci, stále nové poznatky, zvraty, Čiže nudiť sa určite nie je šanca. Aj samotná zápletka je super, síce možno nie tak originálna, ale spracovaná vynikajúco. K tomu samozrejme super hudba, vynikajúce hercké výkony a sympatické postavy. Samozrejme netreba zabudnúť na koniec, ktorý nezaostáva za celým filmom a fakt prekvapí. Vynikajúci film! ()

Reklama

Gimli 

všechny recenze uživatele

Nějak jsem neporozuměl motivaci těch Bezejmených. Mnoho situací a postupů se mi zdálo naprosto účelových a pro posun děje zcela nepodstatných, např. podříznutý muž nebo ty "střihové vize", které pak neměly žádný význam. Tohle by mi nevadilo, kdyby Los Sin Nombre byli strhující po formální stránce, což nebyli. Napjatý jsem sice byl, jenomže pak to zabil docela pitomý závěr. Škoda, rozjezd byl velmi slibný. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,TEPRVE TEĎ JSME PŘIPRAVENI. TEĎ KONEČNĚ DOSÁHNEME TOHO CO SE JEŠTĚ NIKOMU NEPODAŘILO. OBNAŽÍME ZLO V JEHO NEJČISTŠÍ PODOBĚ. TOTÁLNÍ SPOJENÍ, MAXIMÁLNÍ ČISTOTA. KONEČNÉ ZOHAVENÍ EXTÁZE. A TY TOHO BUDEŠ SVĚDKEM“...... /// Nekecal! Byl jsem u toho rád! I když přiznávám – nalezená holčička nebyla pohledem pro boha, ale pro silný žaludky. Ten kdo ji tam nechal neměl (zřejmě) zájem na identifikaci. K tomu se přidá po letech záhadnej telefonát...... Paranormální jevy a esoterismus mající kořeny až v Dachau (jasně že ne někde na náměstí) v ponuré detektivce s téměř dokonalou atmosférou. Strach mají herci, venku (u mě) je měsíc v úplňku a tak já....no co mám dělat, když furt choděj sami po nebezpečnejch místech! DĚSÍ TĚ, PROTOŽE SE TĚ BOJÍ! (Aha, díky!) Nikomu se tady netřese ruka, děj je jednoduše logickej a paní začíná bejt nepříčetná. Novinář je na místě činu, polda se tam chystá a .....pravda, konec překvapil, ale HLAVNĚ MI NEVOLEJ!!! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Knížku ,,The Nameless“, kterou napsal Ramsey Cambell číst nebudu. 2.) Thulský společnosti. 3.) Nemám na ta Japonský sračky žaludek. 4.) Od filmu chci víc než jen utrpení. 5.) Thx za titule ,,tomaszon aka mufik“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ *** ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

před vynikajícím hororem nepřemožitelné zlo a a nejlepším hororem na světě rec,natočil balagueró rádoby horor,spíše komický thriller.nepochopitelný děj,stupidní a nezáživně hraný scénář,v podaní snad těch nejnudnějších herců na světe.logika tady má těžkou stávku,stejně tak jákékoliv vysvětlení či snad rozuzlení.atmosféra?neexistuje,film se hodně podobá americkým filmům tohoto žánru,těžce debilně natočeno.balagueréo je bez pochyb největší nadějí moderního hororu,z úcty k jeho recu sem ochoten,na tento paskvil zamomenout a doufat,že tato zrůdnost zůstane v nepovedených dílech,hororového génia jedináčkem. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (1)

  • Film je založen na novele "The Nameless" od Ramseyho Campbella. (Chatterer)

Reklama

Reklama