Reklama

Reklama

Zeroka no onna: Akai wappa

  • Japonsko 0課の女 赤い手錠 (více)

Obsahy(1)

Policistka Rei (Miki Sugimoto) se dostane do vězení poté, co při poslední akci zabije diplomata obviněného ze znásilnění a vraždy. Nedlouho poté ji ale její bývalý šéf nabídne, že obvinění proti ní budou stažena, pokud se jí podaří osvobodit unesenou dceru významného politika. O celé události se ale nesmí dozvědět veřejnost, což znamená: dcera politika musí přežít, všichni únosci musí zemřít… (p6qwre)

(více)

Recenze (20)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Pro milovníky sedmdesátkových (s)exploitation pravděpodobně více než přijatelný zářez. Já ocenil leda stylový dobový vizuál s typickou hudbou, hezkou (nestřídmě nahatou) Japonku v titulní roli a nekompromisní, účelovou brutalitu (v mučení a ponižování se tu docela vyžívali). Jenže záporácká banda vypatlaných kreténů, poloamatérská akce s fontánami svítivě červené krve a hrozivé pitomosti v logice, ty už mi tolik nevoněly. ()

p6qwre 

všechny recenze uživatele

Tento Pinku film má na imdb docela slušné hodnocení, mne ale trochu zklamal. Může za to jednak hodně jednoduchý příběh, šablona, kterou známe z desítek starších i novějších filmů. Trochu mi i vadily postavy únosců, které jsou spíše karikaturami, šílenci se sadistickou povahou, kteří se ale v některých situacích chovají spíše komicky. Většinu svých zločinů páchají skoro ve stavu nepříčetnosti. Policistka Rei je klasickou hrdinkou Pinku filmu, celým příběhem prochází se stejným výrazem bez emocí, svoji bolest dokáže skrýt, skoro nemluví. A když přijde na akci, své nepřátele zabíjí bez mrknutí oka. Miki Sugimoto ji hraje přesvědčivě a to na 3 * to stačí… ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Pokud mne nějaká sličná asiatka požádá, abych ji zbil, spoutal, škrtil a znásilnil, tak jí samozřejmě vyhovím, protože jsem gentleman, ale nesmí mne potom zatknout nebo zabít, protože to by mne nebavilo. Stejně tak tohle nebyl snímek zcela dle mých představ, ale již alespoň tuším, co si mám představit pod termínem žlutý blaxploitation. Pro vyznavače násilí, střelby do penisu, vykulených šikmých očí, zvířecích skřeků či červených donucovacích prostředků, však musí být tato uječená šílenost splněným snem. Zvláště, když pár rán pažbou do hlavy, nějaké to bodnutí nožem, ztráta několik desítek litrů krve a nemalé množství průstřelů nemá příliš velký vliv na zdraví většiny postav. ()

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Miestami fakt drsný japonský exploiťák. Ani som nedokázal uveriť ako dej rýchlo odsýpal a zrazu už bol koniec. Gore efekty fanúšika veľmi nenadchnú, ale krvavé sú dosť. Hlavná hrdinka je žena na svojom mieste, či už nahá zabíja kurvičku, alebo niekoho zachraňuje. Trápilo ma trochu, že film sa dal pokryť oveľa väčším množstvom hudby. ()

DDT 

všechny recenze uživatele

Něco mezi "Drsným Harrym" a "Brutální Nikitou", ovšem po japonsku, takže ještě o poznání drsnější a brutálnější..... V hlavní roli bývalé policistky, která dostala svůj poslední úkol, úžasná Miki Sugimoto, která celý film nehne ani brvou, a to i v případě, že se nechá v zájmu infiltrace do gangu únosců dobrovolně hromadně znásilnit ! To by tedy Clint Eastwood nedokázal :-) ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama