Reklama

Reklama

Docházková vzdálenost

(festivalový název)
  • Mexiko Distancias cortas (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Morbidně obézní Fede své dny tráví zavřený v bytě s jídlem, televizí a korálky, z nichž vytváří bižuterii. Každý krok do světa venku je hrozivý, ale vše se začne měnit, když znovuobjeví vášeň pro focení a koupí si z druhé ruky digitální foťák. S novým nástrojem se začínají hranice toho, že je vězněm svého těla a uzurpátorsky ochranitelské sestry, rozvolňovat a před Fedem se rozprostírají možnosti nových horizontů - i díky nečekaným spojencům, puberťákovi posedlém komiksy a vlastnímu švagrovi. Něžně melancholické i humorné a inspirativní vyprávění o přátelství, svobodě a nových začátcích v silných obrazech prostoupených hlubokou lidskostí. (Febiofest)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (3)

POMO 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý, pekný film o outsiderovi a jeho životných strastiach a radostiach - obmedzených na minimum zážitkov, ktoré môže mať v jednom ošuntelom byte, pri kontakte s rodinnou návštevou či novým kamarátom. Práve tí, a jeho obľúbený fotoaparát sú motorom jeho života. ()

EKLEKTIK 

všechny recenze uživatele

"Těší mě s vámi spolupracovat, pane Federíco Sanchezi." Nejdojemnější příběh nejtlustšího fotografa, vyprávějící s nadsázkou i humorem o síle touhy a odhodlání, o radosti z maličkostí a okolního světa nebo o důležitosti rodiny či přátelství, ale hlavně o detailech, co tvoří celek, ve kterém mě navíc příjemně překvapila také hudební stránka filmu. ()

Reklama

Xeelee 

všechny recenze uživatele

[Febiofest 2016] A takhle to dopadá, když člověk konečně najde ve svém monotónním životě něco pro co má smysl žít… ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama