Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Peter Loew pracuje jako literární agent na Manhattanu, jeho život rázem změní osudové setkání s tajemnou ženou - upírkou. Po milostné noci, kterou s ní strávil ve svém pokoji, se dokáže soustředit na stále méně věcí. Jako tyranizující šéf pronásleduje splněním pracovního úkolu svoji sekretářku Alvu, postupně ztrácí kontakt s realitou a proměňuje se v jinou bytost... Režisér R. Bierman hororový příběh namíchal z prvků thrilleru, zvláštní černé nadsázky a humoru, do něhož přidává okamžiky halucinací a spalující milostné vášně. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (114)

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Hodně zvláštní hororový snímek, který trpí snahou natočit, co největší podivnost. Film se potácí mezi mnoha žánry (psychologický thriller, groteska, upírský horor, romantické drama), ale dohromady to vůbec nedrží pohromadě. Excelentní výkon Nicolase Cage, který hraje totálního magora, nemůže rozpačitý výsledný dojem zachránit. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Prvá polovica filmu ma viac-menej nudila, no dej Vampire's Kiss s pribúdajúcimi minútami graduje a druhú polku som si napokon celkom užil. Bozk upíra mi trochu pripomenul o 12 rokov staršieho Romerovho Martina, v tom však absentuje komediálne poňatie, ktoré mne osobne pri takomto type snímky šmakuje viac... ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Probůh jaktože je tenhle geniální film tak málo známý?! Na světě prostě není spravedlnost! Brilantní, úchylně vtipná černá komedie s mladým Coppolou ve své životní roli! Nekecám. Navíc krásná Jennifer Beals a stylová María Conchita Alonso. Ale to, co předvádí N.C., všechny ostatní herce i herečky nemilosrdně zastiňuje. Občas sice objektivně pravda malinko přehrává, ale mně to subjektivně vůbec nevadilo a královsky jsem se bavil. Až se jednou psychicky zhroutím a mentálně úplně rozložím, taky se chci stát upírem! ()

kurcatovium 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo opravdu hrozné. Příšerný děj, zpracování, herecké výkony a vše ostatní. Ve druhé půlce filmu jsem se pak musel prkennému strašákovi do zelí (upír Cage) s nasazenými plastovými zuby už opravdu smát. No a zakončení či snad vyvrcholení filmu je asi stejně vymaštěné jako zbytek filmu. Nebýt památné scény s debilním výrazem a nepřirozeně vyvalenýma očima, díky níž se stal Cage nehynoucí legendou internetových hrdinů, byl by to nejspíš odpad. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Cage mám poměrně rád, ale to co předvádí od roku 2006 je hrůza(doufám že to špatnej polda vyrovná). Ale tady co předvádí je fakt skvělé, role naprostého ujetého hajzla mu sedla, i když teda jeho páčo bylo hrozný. Film je děsný žánrový mišmaš nevěděl jsem jestli koukám na komedii, horror či parodii. Nestěžuju si film se mi líbil, a v budoucnu ho zkouknu určitě znova. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (6)

  • V kanceláři na stole má Peter Loew (Nicolas Cage) fotografii Franze Kafky, jehož román "Proměna" pojednává o přeměně člověka v brouka... zde jde pro změnu o změnu v upíra. (Radiq)
  • Při natáčení snědl Nicolas Cage 3x po sobě živého švába. (DoMoS)

Související novinky

Nicolas Cage si zahraje Drákulu

Nicolas Cage si zahraje Drákulu

01.12.2021

Studio Universal se po pár letech opět chystá oprášit jedno z ikonických monster filmového plátna, hraběte Drákulu. Nový snímek s názvem Renfield by však měl ukázat drákulovskou legendu z pohledu… (více)

Reklama

Reklama