Reklama

Reklama

Série(10) / Epizody(67)

Obsahy(1)

Dva přední angličtí komici, Hale a Pace parodují ve svých krátkých situačních scénkách uplně vše, co parodovat jde. Od Hippies, přes Hip hop až po Rock. Velmi oceňovaný seriál nezklame nikoho, kdo má rád anglický humor. (matestlust)

Recenze (199)

Jello Biafra 

všechny recenze uživatele

Angličania by mali mať na humor monopol. Už od dôb seriálu Monty Python´s Flying Circus sa im darí robiť len tú najkvalitnejšiu zábavu. Gareth Hale a Norman Pace sú komici, ktorých humor sa občas pohybuje na hrane trapnosti, občas je nechutný, ale zásadne vás vždy dokonalo pobaví. Vo svojich krátkých scénkách tu parodujú snad všetko čo sa len dá. A robia to tak dokonalo, že naša bránica dostáva poriadne zabrať. Ja som tu fakt nevidel jediný skeč, u ktorého by som sa nezasmial. Veľkým atribútom seriálu je perfektný dabing pánov Potměšila a Veldu a hlášky, ktoré v češtine dostávajú ešte výbušnejší rozmer. ()

MarekT 

všechny recenze uživatele

"Trochu opepřit?" Další prostor pro exhibici skvělého britského humoru, který zbožňuji. Tentokrát tak trochu ve stylu Monty Pythonů, avšak s tím rozdílem, že na originál nic nemá, a také zde si to lze představit s dabingem, jenž je výborný i díky překladu Petra Palouše (Mladí v partě, Monty Python), ale i díky dabérům - Martin Velda (Pace) už nikdy u mě nebude jen tím, co čte v Simpsonových titulky a Ladislav Potměšil (Hale) ukazuje, že dabing mu narozdíl od jistých filmů či seriálů pomáhá, podobně jako u P.Rychlého. Dalších vět netřeba, další pětihvězdičková zábava, u které mě navíc potěšilo, že se ji ČT rozhodla opakovat. Oblíbené scénky: Tarantinův restaurant, Jorkšírský dialekt, Hospodská rvačka... "Podívám, to čumíš na mě?" ()

Reklama

Reverger 

všechny recenze uživatele

-Jestli chcem přežít, musíme sníst chudáka Harryho. To přece nejde....-Proč? Nejsem mrtvej. - Ale si vážně nemocný. Vymkl jsem si kotník! - Seš bezva statečnej chlap. Půjdu se projít, hned jsem tu. Sbohem Harry. Tenhle seriál, jež táhnou na svých bedrech, dalo by se říci, pouze dva angličtí komici, stojí skutečně za to. Neuvěřitelné, i po letech neustálého opakování díle po dílu, se zkrátka všemu upřímně zasměji. ()

Traktorista

všechny recenze uživatele

Absolutní pecka humoru a gegů, které se ještě mnohdy rozvíjejí celé další epizody. Úžasně zmáknuté scénky plné maximálního nasazení a citu pro detail. Tyhle dva týpky prostě musíte milovat, protože jejich krátké scénky jsou narvaný až po uši vtipem. Opravdu velikým přínosem je zde suprovejPotměšilův dabing, kterej zvedá tenhle seriál ještě o třídu vejš. Jedina skvrnka na kráse je zde Verbal, ale dle chybějícího komentáře, se nejspíše překlikl, když koukal na nějaký poníčko. ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejvtipnějších věcí na kterou se dá napříč prakticky vším narazit. S těmahle pitomce bych si možná někdy rád drc do piva. Pro oba Oscara a pro ty co to nahrávají na youtube Nobelovku. (Pro autora komentáře Pulitzera) "Říká se, že kýchnutí má blízko k orgasmu, to mohu potvrdit. Obojí dělám do kapesníku." ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama