Reklama

Reklama

Lovec přízraků

(TV film)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Psychopatický zločinec Alex (Bruce Campbell) uniká z nejlépe střeženého vězení 24. století. Objeví se v malé vesmírné kolonii DOMUS, která funguje jako vědecká laboratoř. Alex se svojí bandou drží všechny obyvatele této kolonie jako rukojmí. Zanedlouho na DOMUS přilétá ze Země za svojí manželkou detektiv Chase Moran (Joseph Culp), který chce manželku svojí návštěvou překvapit. Brzy však zjišťuje, že o svoji ženu bude muset tvrdě bojovat. Bludiště laboratoří je totiž smrtelnou pastí a protivník je nejen velmi krutý, ale i inteligentní. (Vapet Production)

(více)

Recenze (4)

choze odpad!

všechny recenze uživatele

Nechutná zbytečná céčková TV vykrádačka DIE HARD z produkce Sci-fi Channelu se simandlovskou výpravou, triky a akcí, u které se nedá žádným způsobem bavit. Záporák Bruce Campbell to bere s nadhledem, ale nepředvádí nic, co by film učinilo aspoň trochu koukatelným, navíc nemá žádné hlášky. Nuda. ()

Iva8bitova 

všechny recenze uživatele

Geniální zločinec Alex osvobodí ostatní vězně a uprchne s nimi. Společně ovládnou institut na cizí planetě. V něm pracuje i manželka detektiva Chase Morrana. Planetu obývají primitivní lidé. Alex se chce stát jejich bohem a získat kontrolu nad celou planetou. Poté chce obyvatele planety přinutit k výrobě nukleárních raket. Chase Morran jeho plány zmaří. Sci-fi kopie Smrtonosné pasti. ()

Reklama

Reklama