Reklama

Reklama

Od soumraku do úsvitu 2

  • Česko Od soumraku do úsvitu 2: Krvavé peníze (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Vůně peněz přitahuje lidi, chuť krve zas někoho jiného...  Šerif Lawson má nos na problémy podezírá nevinně se tvářícího lupiče Bucka, že zase něco chystá - a má pravdu. Buckův kumpán Luther právě uprchl z vězení a rozhodli se spolu vyloupit jistou mexickou banku, ve které na ně čeká 5 miliónů dolarů. Buck svolá své další kamarády - rodeo jezdce C.W., trenéra pitbulských teriérů Jesuse a chytráckého strážníka Raye. Cestou na místo setkání, po strážce s netopýrem, zastaví Luther neznámému muži... zanedlouho však zjistí, že autem nesrazil obyčejného netopýra! Luther se setkává se svými kumpány, kteří zatím netuší, že je pronásleduje stín, který jim jde po krku - doslova!!! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

Gary 

všechny recenze uživatele

Jedno z nejlepších pokračování, jaké jsem kdy viděl. +Jedny z nejlepších hereckých výkonů, digitálních efektů, kamery,scénáře a hudby. Někdy se až divím Danny Trejovi, že si scénář nejdřív nepřečte. Vždyť i on by si mohl vybírat o něco lepší filmy. Roberta Patricka naopak chápu. Po Terminátorovi po něm neštěkne pes a tak se snaží, jak to jen jde. Ale tohle ho nejspíš nespasí. P.S.:Pokusy o Tarantina jsou velice chabé a jednička byla oproti téhle slátané kravině poklad. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Druhý snímek o nočním klubu ´From Dusk Till Dawn´, tedy česky ´Od Soumraku Do Úsvitu´ jakoby vypadl z projektu Grindhouse. Film pro autokina své doby jako stvořený. Podřadný děj se základní zápletkou a zběsilé tempo nekončící akce na poli jednoduché zábavy jak má být. Máme tu opět partu zlotřilců, kteří tentokrát jedou přepadnout mexickou banku. Jenomže to by se nesměli před tím stavit v onom známém nočním klubu. Děj není žánrově rozdělen jako předchozí film (i když původně to tak také nemělo být, neboť se jednalo o dva rozdílné scénáře a Quentin Tarantino se je rozhodl spojit). Prvních dvacet minut se nám všichni aktéři představí a prozradí co mají v úmyslu. Pak už to jede ráz naráz. Jednoduché efekty, levná výprava a jedna akce střídající druhou. Kdo čeká styl Quentina Tarantina, bude zklamán. Tohle je poněkud jiná zábava. ()

Reklama

PKD 

všechny recenze uživatele

Jako 3, paráda, byť na plný počet to není. A co jako? Zlý T-1000 je v poho a úvodní cameo Ashe Williamse (zde záhadně bez motorovky místo ruky) s tehdejší hvězdičkou+ sexy tvářičkou i tím ostatním, Tiffani (Amber) Thiessen dává už dopředu tušiti,že tady se pojede na vlně kultovních béček a taky že ano.;-) Nikdy nezapomenu na až hluboce psychologické rozebírání porna, jako žánru. Upřímně...bavilo by vás, sledovati 2h jen záběr na 2 hlavy?:))) To prostě nemá dodnes chybu! A též se tu dozvíte, co zn. El Coyote.:)))))))) Kurz španělštiny, zcela zdarma. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

T-1000 zotavené z koupele v roztavené oceli, Maynard zotavený z Butchových výpadů samurajským mečem a možná i aktivit Afroameričanů pod vlivem drog, co byli vybaveni potřebou k letování a nástroji na principu oboustranné páky, mladší brácha Woodyho Harrelsona a věčný Mexikánec Raymond Cruz, který v erotických scénách zásadně kopuluje formou kliků. Sestava chystající se na zápas a následný přestup do Titty Twister Vampires možná vypadá na papíře dobře, ale celé je to zvětralé jak před dvěma dny natočené Chango. Záběry zpoza dásní a další rozličné experimenty s umístěním kamery vyznívají stejně rozpačitě, jako ty žluté kontaktní čočky řádících krvesajů. Nad Spiegelovým filmem vyšlo slunce a nezatmí jej ani surf rock Dicka Dalea.. ()

plagjoklas 

všechny recenze uživatele

Béčko ako remeň. Ale fakt zábavné. Len dúfam že to režisér s drsnosťou tých postáv nemyslel vážne lebo to vyznieva neskutočne komicky. je to béčko a oproti jednotke strašne slabučký odvar, ale ja som celkom bavil. A najzábavnejšie bolo to že som hodnú chvíľu nevedel komu mám držať prsty, upírom alebo ľuďom. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (8)

  • Film vyhrál cenu Saturn v kategorii nejlepší domácí video. (Terva)
  • Hlavní hrdinové mají na autě SPZ s nápisem BYT MEE, což by bylo správně BIT ME - kousni mě. (-Bomba-)
  • Auto Jesuse (Raymond Cruz) je Lincoln Continental Mark IV z roku 1959, tzv. "Town car". (dandislav1991)

Reklama

Reklama